Kültür-sanat

12 Mayıs Survior kim elendi? Survivor 13. hafta SMS sıralaması

TV8 ekranlarında bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. Gönüllüler takımından Berkan’ın Ünlülerden Mert’in aday olduğu konseye 4 kişi daha katılacak. Toplam 6 kişinin daha aday olduğu konseyden bir kişi bu akşam elenecek. Acun Ilıcalı’nın TV8 ekranlarından sunduğu Survivor 2020’de dokunulmazlığın ilk ayağını ünlüler ikinci ayağını gönüllüler kazanmıştı. Takımlardan çıkan adaylar kim?

ACUN ILICALI’NIN EN ÜZÜLDÜĞÜ VEDA

Survivor 2020’nin 12 Mayıs’ta yayımlanacak olan bölüm fragmanında, Acun Ilıcalı, elemenin kendisini çok üzeceğini ve bu zamana kadar en üzüldüğü vedanın gerçekleştiğini söylemişti. Ersin Korkut, sakatlığı sebebiyle yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı. Ersin Korkut’un bu hafta sakatlığı yüzünden yarışmadan ayrılması sebebiyle bu hafta elema gerçekleşmeyecek. 

12 Mayıs Survior kim elendi? Survivor 13. hafta SMS sıralaması

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

12 Mayıs’ta oynanan iletişim oyununu kazanan takım 10 – 7 skorla gönüllüler oldu. 13 Mayıs 17.00’de Gönüllüler takımı Acun Ilıcalı’nın İnstagram hesabından canlı yayında kendilerine yöneltilen soruları cevaplayacak.

SURVİVOR 2020’DE KİM ELENDİ?

Survivor 2020’de bu hafta sakatlığı sebebiyle Ünlüler takımından Ersin Korkut elendi. Acun Ilıcalı konseyde Ersin’in sakatlığı sebebiyle elenmek durumunda kaldığını ve yarışmaya devam edemeyeceğini ifade etti.