Kültür-sanat

16 Haziran Survivor 2020 eleme heyecanı! Bu hafta adaya veda eden isim belli oldu mu? 18. hafta SMS sıralaması..

An itibariyle, internet üzerinde en çok araştırılan konuların başında 16 Haziran Survivor 2020 elenen isim kim? geliyor. TV8’in fenomen ve en çok izlenene yarışma programlarından biri olan Survivor 2020’de bu haftanın eleme adayları kim? Bu hafta adaya veda eden isim belli oldu mu?

ELENEN İSİM AÇIKLANDI MI?

Bu hafta iki takım da dokunulmazlık oyununu alarak, büyük finale bir adım daha yaklaşmak istiyor. Bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kazanan takım kırmızı takım oldu. Kırmızı takımda Cemal Can, Nisa, Berkan ve Barış bulunuyor. Mavi takımda ise Evrim, Yasin, Ardahan, Elif ve Sercan bulunuyor. 16 Haziran Survivor 2020 elenen isim henüz açıklanmadı. Mavi takımda SMS birincisi olan isim Yasin olarak açıklandı. Buna göre adaya veda edecek isimlerden biri, Sercan, Evrim ve Ardahan olacak.

18. hafta SMS sıralamasını görüntülemek için TIKLAYIN

KİMLER ADAY?

Bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden takım mavi takım oldu. Mavi takımda olan Elif, Sercan, Berkan, Yasin ve Evrim eleme heyecanı yaşayacak. Elif’in çeyrek finalde olmayı garantilemiş olması, potaya 4 ismin çıkacağını garantiledi.

16 Haziran Survivor 2020 eleme heyecanı! Bu hafta adaya veda eden isim belli oldu mu? 18. hafta SMS sıralaması..