Kültür-sanat

2 Ekim Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta birinci kim oldu? Bilezikleri kim kazandı? 2 Ekim Gelinim Mutfakta elenen isim açıklandı!

Kanal D ekranlarının gündüz kuşağında en çok seyredilen programların başında gelen Gelinim Mutfakta bugün veda rüzgarları esecek. Kıyasıya mücadele eden takımlar arasından biri bugün yarışmaya veda ederken, bir takım ise 5 altın bileziği almaya hak kazanacak. Gelinim Mutfakta 2 Ekim kim elendi?

5 ALTIN BİLEZİĞİN SAHİBİ

Yeni sezonda Onur Büyüktopçu ile başlangıç yapan Gelinim Mutfakta programında en yüksek puanın sahibi olan gelin kayınvalide bugün 5 altın bileziği almaya hak kazanacak. Yeni sezonun ilk eleme gününde, günün birincisi olan kişi ise çeyrek altın alacak.

2 Ekim Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta birinci kim oldu? Bilezikleri kim kazandı? 2 Ekim Gelinim Mutfakta elenen isim açıklandı!

GELİNİM MUTFAKTA 2 EKİM KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta 2 Ekim kim elendi? En çok araştırılan konular arasında geliyor. Yeni sezonun ilk elemesi bugün yapılıyor. Yemeklilerini lezzetli bir şekilde yaparak en yüksek puanı almaya hak kazanan gelin kayınvalide haftanın birincisi olarak 5 altın bileziği almaya hak kazanacak.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ OLAN YARIŞMACI

2 Ekim’de birinci olan takım Onur Büyüktopçu tarafından açıklandı. Haftanın en yüksek puanını alıp, 5 altın bileziği almaya hak kazanan takım 95 puanla Ayşe Gelin ve kayınvalidesi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA ELENEN İSİM

Bu hafta birinci olan isim kadar, elenen isim de merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta 2 Ekim günü elenen isim Ümran ve Fatoş Hanım oldu.