Kültür-sanat

28 Eylül – 4 Ekim 2020 haftalık burç yorumları!

Eylül sonu ve Ekim başına denk gelen 28 Eylül – 4 Ekim haftasında burçları neler bekliyor? Sağlık, aşk ve parada son durum nasıl? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde..

KOÇ

Bu hafta Koçlar için finanslar durumlar ön planda olacak. Ortak kazançlarla ilgili bir takım gel gitler olabilir. Yatırımlar konusunda stratejik planlamalardan kaçınmalısınız.

Ailevi konularda ilişkileriniz ön planda olabilir. Evliliğinizde ve ilişkilerinizdeki sorunları çözmenizin tam sırası.

BOĞA

Boğalar için bu hafta aşk ve ortaklık gibi konular ön planda. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir konu yeniden ön plana gelebilir. Eşinizin sizden saklamış olduğu bir sırrı öğrenebilirsiniz.

İş hayatınızda yeni görevlere atabilirsiniz. Huzurlu bir yaşam istiyorsanız, bu süreçte evinizde daha fazla olabilirsiniz.

28 Eylül - 4 Ekim 2020 haftalık burç yorumları!

İKİZLER

İkizler için bu hafta kariyer, iş ve sağlık konuları il sırada olacak. Üreme konusundaki sağlık sorunlarınız yeniden gündeme gelebilir. İş alanında ise sevmediğiniz kişilerin baskısı altında kalabilir, bir takım kıskançlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Maddi durumunuzu düzeltmek için gelirinize odaklanmalı ve riskler altına girmemelisiniz. Sosyal yönünüz bu hafta baskın olacak. Yeni kişilerle tanışmaktan kaçınmayın.

YENGEÇ

Aşk ve çocuk konuları sizin için ön planda olacak. Aşk hayatınızda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Evinizde, ailenizde sevineceğiniz bir takım olaylar olacak. Finansal konulara bu hafta daha fazla ağırlık vereceksiniz. Beklediğinizden de güzel bir hafta geçirebilirsiniz.

Sevdiğiniz kişilere karşı mutlaka dürüst olmalı, kırıcı olmaktan kaçınmalısınız.

ASLAN

Aslanlar bu hafta aile ve ev konularıyla ilgilenecek. Aile sırlarınızı saklamanız istenebilir, bu durumdan çok da memnun olmayabilirsiniz.

Aile bireyleri arasında tartışmalar olabilir, sevdiklerinizle biraz sert konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Eski konular yeniden açılacağı için tartışmaların yaşanması çok muhtemel gözüküyor.

Kişisel gelişim ve eğitim ile ilgili bir başarı elde edebilirsiniz. Çalıştığınız yerde adınız yavaş yavaş duyuruluyor.

BAŞAK

Kardeş ve yakın çevre ile ilişkiler sizin için daha önemli olacak. Geçmişten gelen sorun ve sırlara ortaya dökülecek. Eski bir tanıdık ile yeniden karşılaşabilir, hayatınıza alabilirsiniz.

Yarım bıraktığınız eğitimi tamamlamak için çok doğru bir zaman. Ancak yeni bir şeye başlamak için doğru vakit değil.

Duygusal yön çok ağırlıkta olacak. Kendinizi dinlemeli ve bu dönemde sağlığınızı düşünmelisiniz. Bu şekilde verimli bir dönemden geçebilirsiniz.

28 Eylül - 4 Ekim 2020 haftalık burç yorumları!

TERAZİ

23 Ekim tarihine kadar Güneş sizin burcunuzda ziyaret edecek. Sonbaharın gelmesiyle birlikte doğum günlerini kutlama döneminiz olacak. Motivasyonunuz artmaya devam ediyor. Olmaz dediğiniz şey olabilir. Mutlu olmaya çalışın.

Şansınız bu hafta açılmaya başlıyor. Kariyerinize odaklanabilirsiniz. Maddi ve para kaynaklı konular bu hafta ön planda olacak.

AKREP

Merkür sizin burcunuzda bu hafta ön planda olacak. Sır tutabilen bir imaj yansıtabilirsiniz. Bu da sosyal ilişkilerinizde size büyük katkı sağlayacak. Gerçekleri dile getirmek için insanlara karşı sakin ve kırıcı olmayan bir tavırda olmamanız gerekiyor.

YAY

Hayatınızda pozitif gelişmeler olmaya başlayacak. Üniversite, üniversite üstü eğitimleri ve işleriniz konusunda bu hafta şansınız açık gözüküyor.

Kaygılarınızı yönetmek sizin için zor olacak. İnsanlarla iletişim kurmak zor olduğu zaman mutlaka uzlaşmacı bir dil kullanmanız sizin için daha doğru olacaktır.

28 Eylül - 4 Ekim 2020 haftalık burç yorumları!

OĞLAK

Bu hafta içerisinde arkadaşlar, sosyal çevre ve gruplar konusunda bir takım olaylarla karşılaşabilirsiniz. İster çalışın ister çalışmayın geleceğinize karar verecek olanlar sizlersiniz. Tahmin ettiğinizden de daha başarılı olacaksınız.

KOVA

Bu haftadan itibaren Aralık ayından itibaren kariyer ve iş hayatı konusunda gündeminizde olabilir. Zekâ ve sır tutma yeteneği en üstlerin dikkatini geçecek. Bu dönemde kesinlikle çatışmaktan kaçınmalı ve sakin olmalısınız.

Uluslararası, seyahat ve eğitim konusunda gelişmeler olacaktır. Yapacağınız aktivitelerde başarılı olmanız muhtemel. Kazancınızı arttırmak için mutlaka yeni arayışlara yönelmelisiniz.

BALIK

Eşinizin gelirinde yaşanabilecek olan artışlar, maddi olarak sizi biraz zorlayabilir. Bu durumun önüne geçmek için fazla harcamalardan uzak durmalı, kendinizi kontrol altına almalısınız.

Çalışma ortamınız ön planda olmalı. Gereğinden fazla çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Eğitim, uzun yolculuklar ve dünya görüşleri konusunda ilgili konular her zaman ön planda olacak.