Kültür-sanat

ABD'li ünlü oyuncu Conchata Ferrell hayatını kaybetti!

Two and a Half Men dizisinde Berta rolüyle ünlenen dünyaca ünlü oyuncu Conchata Ferrell, 77 yaşında hayatını kaybetti.

KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

California’da Sherman Oaks Hastanesi’nde kalp krizine bağlı komplikasyonlar sonucu Ferrell’ın öldüğü bildirildi.

ROL ARKADAŞLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

12 sezon boyunca yayınlanan Two and a Half Men’de Ferrell’la birlikte rol alan Jon Cryer ve Charlie Sheen gibi isimler Conchata Ferrell’in ölümü ardından sosyal medyadan üzüntülerini paylaşım yaptı.

ABD'li ünlü oyuncu Conchata Ferrell hayatını kaybetti!

ONUN HAYRANIYDIM

Two and a Half Men’de Ferrell’la birlikte rol alan Cryer, “O çok güzel bir insandı. Sıcaklığı ve hassasiyeti gerçek güçleriydi. Neşe dolu kadını özleyeceğim için ağlıyorum. Two and a Half Men’deki ilk gününü hatırlıyorum. İkinci bölümü çekiyorduk ve onunla bir projede yer aldığım için çok şanslı hissediyordum. Onun hayranı olduğumu söylüyordum ama bana inanmayı reddediyordu” ifadelerini kullandı.

ABD'li ünlü oyuncu Conchata Ferrell hayatını kaybetti!

Conchata Ferrell kimdir?

Dizinin yapım şirketi Warner Bros da, “Conchata Ferrell’ın kaybından dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. Berta rolüyle uzun yıllar boyunca herkesi güldürdü, şüphesiz ki bu sonsuza kadar yaşayacak” açıklamasında bulundu.

Kariyerine Broadway yapımlarında rol alarak başlayan Ferrell, “Network”, “Heartland”, “Mystic Pizza”, “True Romance”, “Erin Brockovich”,“Edward Scissorhands” ve “Krampus” gibi filmlerde de rol aldı.