Kültür-sanat

Azize dizi ne zaman yayınlanacak? Saat kaçta başlayacak, hangi gün yayınlanacak?

Azize dizisi kanal d ekranlarında tanıtıcı yayınlanması sonrasında merak edilmeye başlandı.

Dizinin başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un yer alması dikkat çekti. İzleyici şimdiden dizinin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Bunun yanı sıra dizinin konusu ve dizide oynayacak oyuncular da merak konusu oldu.

AZİZE DİZİSİ KONUSU!

Konusu merak konusu olan ve Hande Erçel’in başrolünde yer aldığı Azize dizisinde Azize, anlatılanlara göre intikam ve aşk içinde yaşayan bir genç kız. Aile karanlık bir aile olan Alpanlar tarafından yok edilmiş olan Azize adıyla bilinse de o şimdi bir Melek. Tek amacı kardeşini koruma altına almak olan Azize kardeşini koruyabilmek için büyük bir mücadele ile yıkılmamak için savaşmış ve başarmıştır.

Azize dizi ne zaman yayınlanacak? Saat kaçta başlayacak, hangi gün yayınlanacak?

Geride kalan geçmişine sünger çeken Azize şimdi Melek kendine sıfırdan bir yeni bir hayat inşa etmiş. Fakat bütün amacı kardeşini korumak olan Azize’nin kardeşine de karanlık insanlar saldıracak. Ailesini yok eden o acımasız Alpanlar  şimdi de Azize’nin herkesten koruduğu kardeşi Yiğit’e de dokunacak. İşte o andan itibaren geri dönülmez bir yola girecek Azize; ailesine ve kardeşine dokunanlardan hesap soracak. O andan itibaren nefretle dolu olan Azize, ailesinin intikamını almak için elinden geleni yapacak.

AZİZE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in başrollerde olduğu dizide diğer rolleri Duygu Sarışın, Mustafa Yıldıran, Çetin Sarıkartal, Selen Öztürk, Başak Daşman, Tugay Mercan, Mustafa Avkıran, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ceylan Batı, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Taha Baran Özbek, Ufuk Şen ve Galip Erdal paylaşıyor.

AZİZE DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK? YAYIN GÜNÜ VE SAATİ NE ZAMAN?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Azize dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı.