Kültür-sanat

Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı! ATV Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olaylar bir türlü durulmuyor. Her hafta heyecanın bir nebze olsun eksilmediği dizide bu hafta olaylar biraz daha farklı ilerledi. Yılmaz ve Züleyha aşkına bir adım daha yaklaşırken bu sefer kavuşmalarına engel bir olayın olup olmayacağı merak konusu oldu. Dizinin 67. bölümünü izleyen izleyenler Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı hakkında araştırmalara başladı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 68. BÖLÜM FRAGMANI

ATV ekranlarında her Perşembe akşamı 20.00’de yeni bölümle ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin henüz 68. bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı! ATV Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Dizinin son bölümünde yaşananlar şu şekilde:

Demir Saadettin’in düğün gecesine üvey annesi Sevda’yı alarak düğüne gider. Düğünde oğlu ile restleşen Hünkar Hanım, herkes içinde Demir’i evlatlıktan reddettiğini söyler. Bir yandan Fekeli’nin yeğeninin gelmesi Behice’yi rahatsız ederken, onda anlamlandıramadığı bir şeylerin olduğunu fark eder.

Şermin, Züleyha ve Gülten’in konuşmasını duyarak, Züleyha’nın Müjgan tarafından vurulduğunu öğrenir. Bunu Demir’e söyler. Demir, Müjgan’ın ve Yılmaz2ın karşısına çıkarak suçlamalarda bulunur.