Kültür-sanat

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

Bu hafta vizyona girecek filmler ve kısa tanıtım yazıları şu şekilde..

Rüzgarın Oğlu

Stephen Hopkins’in yönettiği ve Stephan James, Jason Sudeikis, Jeremy Irons ile William Hurt’un oynadığı Rüzgarın Oğlu (Race),haftanın vizyon filmlerinden.

Abbas’ın Melekleri

Yusuf Atıcı’nın yönettiği ve Doğan Akkaya, Sinan Bengier, Kayra Şenocak, Dost Elver, Sevil Uyar, Berrak Deniz, Seda Mutlu, Şenol İpek, Bircan İpek, Ferdi Atuner, Aziz Özuysal ile Müjde Beyoğlu’nun oynadığı Abbas’ın Melekleri, haftanın vizyon filmlerinden.

Blinky Bill: Kahraman Koala

Deane Taylor’un yönettiği ve Yekta Kopan, Elif Acehan, Ziya Kürküt ile Ryan Kwanten’in seslendirdiği animasyon film Blinky Bill: Kahraman Koala (Blinky Bill The Movie), haftanın vizyon filmlerinden.

Nasıl Yani

Ayhan Özen’in yönettiği ve Aykut Elmas, Halil İbrahim Göker, Uğur Can Akgül ile Ferdi Sancar’ın oynadığı Nasıl Yani, haftanın vizyon filmlerinden.

Para Tuzağı

Jodie Foster’ın yönettiği ve George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell ile Dominic West’in oynadığı Para Tuzağı (Money Monster), haftanın vizyon filmlerinden.

Kronik

Michel Franco’nun yönettiği ve Tim Roth, Robin Bartlett, Michael Cristofer ile Bitsie Tulloch’un oynadığı Kronik (Chronic), haftanın vizyon filmlerinden.

Alice Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden

James Bobin’in yönettiği ve Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska ile Rhys Ifans’ın oynadığı Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden (Alice Through the Looking Glass), haftanın vizyon filmlerinden.

1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında

Cenk Çelik’in yönettiği ve Erkan Zincir, Esin Yıldız, Cenk Hakan Köksal ile Yunus Emre Tekin’in oynadığı 1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında, haftanın vizyon filmlerinden.

Memleket

Murat Saraçoğlu’nun yönettiği ve Şerif Sezer, Mehmet Karagöz, Osman Sonant ile M. Zeynep Atış’ın oynadığı Memleket, haftanın vizyon filmlerinden.

Cinni: Uyanış

Emre Aydın’ın yönettiği ve Eda Köksal, Gökçen Gökçebağ, Merve Deniz ile Birgül Kenarcı’nın oynadığı Cinni: Uyanış, haftanın vizyon filmlerinden.

AA
Kamupersoneli.net  | Ankara