Kültür-sanat

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya havuz fotoğrafları hakkında flaş karar! Mahkeme kabul etti

Cem Yılmaz aşk yaşadığı sevgilisi Serenay Sarıkaya ile evinin havuzunda magazinciler tarafından görüntülenmiş ve fotoğrafları basına servis edilmişti.

Basın ve medya kuruluşları tarafından kullanılan fotoğraflarla ilgili olarak Cem Yılmaz mahkemeye erişim engelleme başvurusu yaptı.

CEM YILMAZ SERENAY SARIKAYA FOTOĞRAFLARI İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURU YAPTI

Cem Yılmaz, evinde çekilen fotoğraflarla ilgili olarak evinin yolunun uzak olduğunu, evin görülebileceği alanın ağaçlarla kaplı olduğuna işaret edip kendisini görüntüleyen magazincilerin ağaçların arasına özel bir düzenek kurup, tele objektif kamera ile gizlice neredeyse çıplak denilebilecek görüntülerini çektiğini dile getirdi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz bu görüntülerin alenileştirilerek sosyal medya hesaplarından paylaşan kişilerin tespit edilerek cezalandırılmasını talep etti. Cem Yılmaz suç duyurusunun ardından İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurarak Serenay Sarıkaya ile birlikte bikinili fotoğraflarının sosyal medyadan kaldırılmasını istedi.

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya havuz fotoğrafları hakkında flaş karar! Mahkeme kabul etti

CEM YILMAZ MAHKEME KARARINI PAYLAŞTI

Sosyal medya sayfasından mahkeme kararını paylaşan komedyen Cem Yılmaz, mahkeme heyeti tarafından erişim engelleme kararı verildiğini takipçilerine duyurdu. Cem Yılmaz sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Israrla,ev gözetleme konusunu olağanlaştırma cabanızı anlıyorum..Mahkeme kararını “magazin” sayfaları, sosyal medya hesapları “talebi reddedildi” diye vermiş…Bu çocukca şeyi niye yapıyorsunuz? Açık bir türkçe ile yazıyor aşağıda…İnsanların evini gözetleyemezsiniz.Bu.” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya havuz fotoğrafları hakkında flaş karar! Mahkeme kabul etti