Kültür-sanat

Corona virüsü yenen Türk ünlüler!

Corona virüsü vakaları Türkiye’de artış göstermeye devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan son corona virüsü tablosuna göre ülkemizde bin 767 yeni vaka daha tespit edildi. Vaka sayısındaki artışlar nedeniyle endişeler yaşanmaya devam ederken ünlü isimlerden de haberler gelmeye başladı. İşte corona virüsüne yakalanan Türk ünlüler…

Esra Balamir

Esra Balamir corona virüsü sonucu pozitif çıkan ünlülerden biri. Corona virüsüne yakalandığını duyuran Esra Balamir, “Sadece ateşim ve burun tıkanıklığı vardı arada da baş ağrısı.” İfadelerini kullanmıştı.

Corona virüsü yenen Türk ünlüler!

Fatih Terim

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in de corona virüsü testi pozitif çıkmıştı. Terim sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile durumunun iyi olduğunu duyurmuştu

Corona virüsü yenen Türk ünlüler!

Demet Sağıroğlu

Daha önce testi pozitif çıkan ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu corona virüsünü yendiğini şu sözler ile açıkladı: “Ben iyileştim arkadaşlar. Darısı tüm hastaların, şifa bekleyenlerin başına”

Corona virüsü yenen Türk ünlüler!

Enes Batur

Covid-19 testi pozitif çıkan Enes Batur karantinayı ihlal ettiği için Sancaktepe’de bulunan öğrenci yurduna yerleştirilmişti. Karantina süreci biten ve yeni testi negatif çıkan ünlü fenomen, “Testim negatif çıktı. KYK’dan ayrılıyorum umarım ev arkadaşlarımla mutlu olurum. Vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı özür dilerim” açıklamasını yaptı.

Corona virüsü yenen Türk ünlüler!

Reynmen

Geçtiğimiz günlerde hasta olduğunu kamuoyuna duyuran sosyal medya fenomeni Reynmen iyileşince açıklamalarda bulundu. Reymen tarafından yapılan açıklamalarda, “Tat ve koku alma kaybı yaşadığım anda gidip test yaptırdım. Bunu nereden kaptığımı bilmiyorum. Hastalıktan çok asla dışarı çıkamayacağımı ve tek başıma kalmak zorunda olduğumu bilmek psikolojik anlamda yordu. Genel anlamda çok dikkat edin iğrenç bir süreçti” ifadeleri kullanıdı.

Corona virüsü yenen Türk ünlüler!