Kültür-sanat

Çukur 4. Sezon 14. bölüm sürpriz ayrılık kesinleşti! Yamaç bundan sonra…

Yayınlandığı günden itibaren herkesi resmen ekrana kilitleyen ve her Pazartesi yayınlanan Çukur dizisinde bu hafta hiç kimsenin beklemediği bir ayrılık gerçekleşti.

ÇUKUR SÜRPRİZ AYRILIK

Dizinin ilk bölümlerinden itibaren ilginç bir halde olan Selim Koçovalı bu hafta Pazartesi yayınlanacak bölüm ile Çukur’a veda ediyor. 

screenshot-4.jpg

Yamaç kardeşi Selim Koçovalı’nın vedası sonrasında Erdenetler’den nasıl bir intikam alacağı şimdiden izleyicileri heyecanlandırdı. Selim Koçovalı vedası sürpriz olurken Vartolu Saadettin’in Çukur’a ne zaman geri döneceği ise kafaları karıştırdı.

ukur-vartolu-saadettin-1200x800.jpg

VARTOLU SADETTİN ÇUKUR’DAN AYRILDI MI?

Vartolu Sadettin’inde bir görev için Afganistan’a gitmesi Vartolu Sadettin Çukur’dan ayrıldı mı? sorusunun cevabını araştırılmasına neden oldu. Vartolu Sadettin bir diğer adıyla Salih Koçovalı ne zaman Çukur’a döneceği henüz bilinmiyor.

SELİM KOÇOVALI KİMDİR?

Çukur’a sürpriz bir şekilde veda eden Selim Koçovalı’yı canlandıran Öner Erkan’ın kim olduğu merak konusu oldu.

selim.jpg

ÖNER ERKAN KİMDİR? NERELİ?

Erkan, 4 Ocak 1980 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Türk oyuncu, 15-16 yaşlarında aldığı oyunculuk kursuyla tiyatroya ilk adımını attı. 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesinde yüksek lisans yaptı. Oyuncunun ilk televizyon deneyimi TRT’de sunduğu bir çocuk programı ile gerçekleşti. 2002-2004 yılları arasında İstanbul Şehir Tiyatrosunda iki sezon dansçı olarak çalıştı. 2004 yılında ise Oyun Atölyesine girdi. Bornova Bornova filmindeki rolüyle Altın Portakal’da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı. Yalan Dünya adlı dizide Bora adlı karakteri canlandırdı.

Öner Erkan, 23. Afife Tiyatro Ödülleri, 2019, Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu, 17. Afife Tiyatro Ödülleri, 2013, Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu, 46. Antalya Film Festivali, 2009, En İyi Erkek Oyuncu Altın Portakal ödüllerine layık görüldü. Oyuncu 1,85 boyunda ve 73 kilodur.