Kültür-sanat

Fatih Portakal'dan yeni paylaşım!

Fatih Portakal, 10 yıldır haber bültenlerini sunduğu Fox TV ile yollarını ayırma kararı almıştı. Fatih Portakal FOX TV’den ayrılma kararını ” Toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim.” şeklinde açıklamıştı.

FOX TV ana haberlerini sunan Fatih Portakal’ın kanaldan ayrılma sebebi olarak muhalif yorumları karşısında hedef gösterilmesi görüşlerinin ardından, Portakal yaptığı açıklamayla bu görüşleri yalanlamıştı. Başarılı sunucu iddialar karşısında istifa sebebi olarak “yorulmasını” göstermişti.

FOX TV’deki görevinin ardından Seferihisar’da kendine ait çiftlikte yaşanmaya ve tarımla ilgilenmeye başlayan Fatih Portakal’ın, gündemle ilgili yaptığı eleştirel paylaşımlar hala dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye Tabipler Birliği ile ilgili eleştirel sözlerine sert çıkan Portakal, kendine ait sosyal medya hesabından; “Ülkenin kötü gidişatına hiç bir tenkitte bulunmayıp TTB’nin tespitlerini hazmedemeyen bir siyasetçi. Ve “kapatılsın” diyor. Bu kadar. Hiç kimsenin sorgulamasını kabullenemiyorlar. Onlara inat iyi ki varsın TTB..” paylaşımını yapmıştı.

“YOLDA KİMİNLE KARŞILAŞACAĞINIZ BELLİ OLMUYOR”

Bugün ise ünlü isim sosyal medya hesabından Seferihisar’daki yeni hayatına dair bir fotoğraf paylaştı. Fatih Portakal yaptığı paylaşımda aynı bölgede çalışan biriyle olan fotoğrafına; “Yolda kimle karsılaşacağınız belli olmuyor. Niyazi ve yeğeni…Gündüz kayigi ile tekneleri dolasıp köy ekmeği gözleme satıyor. Akşam restorancı oluyor. Selam bizden…” notunu düştü.

Fatih Portakal'dan yeni paylaşım!