Kültür-sanat

GTA 5'ten sonra bir oyun daha bedava oldu! 28 Mayıs tarihine kadar ücretsiz indirebilirsiniz!

Epic Games Store, GTA 5’ten sonra, yeni bir oyunu daha kullanıcılarının beğenisine sundu. Oyunu oynayacak kullanıcılar, en geç 28 Mayıs tarihine kadar oyunu bilgisayarlarına indirebilirler. Piyasa değeri 219 TL olan oyun, 28 Mayıs 18.00’e kadar ücretsiz olacak.

SİD MEİER’S VİCİLİZATİON 6 ÜCRETSİZ OLDU

Epic Game Store, yeni bir oyunu daha kullanıcılarına ücretsiz sunma kararı aldı. GTA 5’ten sonra ücretsiz olan Sid Meier’s Vicilization 6 28 Mayıs 18.00’e kadar ücretsiz olarak indirilebilecek.

GTA 5'ten sonra bir oyun daha bedava oldu! 28 Mayıs tarihine kadar ücretsiz indirebilirsiniz!

VİCİLİZATİON OYUNUNUN AMACI NE?

Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunan Epic Game Store’den bu hafta da sevindirici haber geldi. Vicilization oyununu ücretsiz olarak sunulmasının ardından, binlerce oyun sever, internet üzerinden Vicilization nedir? sorusunun cevabını araştırıyor. En son çıkan Civilization oyunu tamamen stratejiye dayanmaktadır.

Kullancıılarına, yönetilecekleri ve inşa edebilecekleri büyük imparatorluklar için çeşitli yolları sunan Sid Meier’s Vicilization’un çok fazla özelliği bulunmaktadır. Geliştirilmiş çoklu oyuncu modu sayesinde, tek bir oturumda tasarımınızı kolayca tamamlayabilir, bunun için de arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.