Kültür-sanat

Hepsi Grubu barıştı! 11 yıl önce yollarını ayrılan Hepsi Grubu üyeleri neden dağılmıştı?

2004 yılında kurulan ve 11 yıl önce yollarını ayıran Hepsi Grubu’ndan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Grup üyelerinden olan Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer iletişimlerini koparmamış, görüşmeye devam etmişti. Sadece Gülçin Ergül, tüm gruptan kendini ayırmış, yoluna et başına devam etmişti. Geçtiğimiz günlerde Eren Bakıcı ile Gülçin Ergül’ün takipleşmesi, grup yeniden birleşiyor mu? sorularını gündeme getirdi.

TAKİPLEŞMEYE BAŞLADILAR

İlk olarak Gülçin Ergül ve Eren Bakıcı’nın takipleşmesi, gözleri diğer grup üyelerine çevirmişti. Beklenen gelişme dün akşam gerçekleşti ve Cemre Kemer ile Gülçin Ergül, dün akşam itibariyle sosyal medya hesaplarından takipleşmeye başladı. Cemre’nin sosyal medya hesabı üzerinden, Gülçin ile yapmış olduğu sohbetin bir bölümünü paylaşarak, “İyi günler dileriz” notunu düşmesi üzerine, hayranlarından “Çok şükür barıştılar” yorumları geldi.

Hepsi Grubu barıştı! 11 yıl önce yollarını ayrılan Hepsi Grubu üyeleri neden dağılmıştı?

HEPSİ GRUBU NEDEN DAĞILMIŞTI?

2004 yılında ortaya çıkan Hepsi Grubu büyük bir çıkış yapmış pek çok albüm çıkarmış ve dizide rol almışlardı. Ancak 4 kişilik gruptaki üyeler Gülçin Ergül’e karşı cephe almış ve grup ayrılmıştı. Grup üyeleri hiçbir zaman tam olarak neden ayrıldıklarını açıklamadı. Tam 11 yıl sonra grup üyelerinin yeniden birbirini takip etmesi herkesi sevindirdi.

TWİTTER’DA TT OLDU

Grup üyelerinin barıştığı haberi bir anda sosyal medyada bomba gibi düştü. Kısa süre içerisinde TT olan Hepsi Grubu için yeniden bir araya geliyor iddiaları ortaya atıldı. Gülçin Ergül, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamasında, 11 yıllık olayın uzamasını anlamsız bulduğunu belirtmiş, barışma sinyallerini şu şekilde vermişti:

“Çok zor günlerden geçiyoruz. 11 yıl önce de kalmış bir olayın artık uzamasını anlamsız buluyorum. Eren, Instagram hesabından soru-cevap etkinliği gerçekleştirmiş. Benimle ilgili güzel temennilerde bulunduğu bana iletildi. İletişime geçmek istedim. Konuştuk, yeniden takipleşmeye başladık. Eren çok özeldir benim için. Daha sonra Yasemin ile de konuştuk. Eren ile Yasemin bu konuşmamızı Cemre’ye iletmiş. O da bir canlı yayında sesim ve şarkılarım hakkında beni mutlu eden bir yorumda bulunmuş. Kendisine teşekkür ediyorum. Ben gerçekten artık 11 sene öncesinde kalsın istiyorum artık böyle bir husumete gerek yok. Böyle bir adım attım.”