Kültür-sanat

Kanal D Sadakatsiz dizisi konusu açıklandı! Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosu! Sadakatsiz dizisi ne zaman başlıyor?

Başrolünde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un olduğu Sadakatsiz dizisi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Bir süredir tanıtımlarının yayınlandığı dizi ile ilgili merak uyandırılmış, dizi hakkında yapılan araştırmalar artmıştı. Peki, dizide kim kimi canlandıracak? Sadakat dizisinin konusu ne? Sadakatsiz dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar..

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU

Başarılı bir doktor olan Asya, eşi Volkan ve çocuğu Ali ile mutlu bir hayat sürmektedir. Üç kişilik mutlu aile huzurlu hayatlarına sıkıntısız bir şekilde devam etmektedir. Asya’nın gözünde evliliklerinde hiçbir sorun olmazken, saf bir ilişki yaşadıklarını düşünmektedir. Ancak Volkan’ın atkısında sarı bir saç teli bulunca, tüm dünyası başına yıkılır.

Kanal D Sadakatsiz dizisi konusu açıklandı! Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosu! Sadakatsiz dizisi ne zaman başlıyor?

SADAKATSİZ İLK BÖLÜM NE ZAMAN?

7 Ekim Çarşamba saat 20.00’de ekranlarda olacak olan Sadakatsiz dizisi, ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin hikayesi kadar oyuncu kadrosu da merak uyandırdı. Dizinin oyuncu kadrosu şu şekilde ifade edildi:

CANSU DERE (ASYA ARSLAN)

Anne ve babasını erken kaybeden, iç hastalıklar alanında ihtisas yapmış başarılı bir doçent doktor olan Asya, yalnızlığı sebebiyle, Volkan’a ait olan her şey, kendisi için de benimsemiş. Yalana tahammüllü olmayan Asya, tüm gerçeklerle yüzleşecek.

Kanal D Sadakatsiz dizisi konusu açıklandı! Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosu! Sadakatsiz dizisi ne zaman başlıyor?

CANER CİNDORUK (VOLKAN ARSLAN)

40’lı yaşlarında iç mimar olan Volkan, harika bir eş ve baba olarak gözüküyor. Sempatik ve şirin bir karakter olan Volkan’ın olu Ali için yapmayacağı hiçbir şey yok.

MELİS SEZEN (DERİN GÜÇLÜ)

24 yaşında olan Melis, yurt dışında eğitimini tamamlamış. Fotoğraflarını sosyal medya üzerinden tanıtarak, satış yapıyor. Genç, dinamik ve içi kıpır kıpır olan Melis’in yaptığı bu iş onun için sadece bir hobi.

BURAK SERGEN (HALUK GÜÇLÜ)

50’li yaşlarını tamamlamış zengin bir iş adamı. Tekirdağ’da bir dönem belediye başkanlığı yapmış. Kızı ve oğluna son derece düşkün, geleneklerine bağlı.

ÖZGE ÖZDER (DERYA SAMANLI)

Sıcakkanlı, eğlenceli ve dinamik bir kadın. Burnunu devamlı başkansının hayatına sokmaktan çekinmiyor. Çocukluk arkadaşları onun için çok önemli, çünkü hayatta başka kimsesi yok.

EREN VURDEM (MERT GELİK)

Hayatının her anında Bahar ile birlikte olan Mert 15 yıl önce evlenmiş. Volkan’ın başarısını kıskanıyor. Özgüveni yükse, Asya’ya karşı zaafı var.

Dizideki diğer oyuncular şu şekilde:

YELİZ KUVANCI – BAHAR GEDİK

OLCAY YUSUFOĞLU – SERAP ŞENLİK

NAZLI BULUM – NİL TETİK

GÖZDE SEDA ALTUNER – GÖNÜL GÜÇLÜ

EMİR TARO TEKİN – SELÇUK DAĞCI

ALP AKAR – ALİ ARSLAN