Kültür-sanat

Koronavirüse yakalanan ünlü oyuncunun saçları döküldü!

Dünya üzerinde binlerce insanın ölmesine, milyonlarca insanın enfekte olmasına sebep olan koronavirüs salgını etkisini göstermeye devam ediyor. Salgına yakalanan pek çok kişi, belirtileri farklı yaşayabiliyor. Ancak ilk defa salgının etkisini saçlarında gördüğünü iddia eden ünlü oyuncu Alyssa Milano, o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

SAÇLARININ DÖKÜLDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, koronavirüs sebebiyle saçlarının döküldüğünü iddia etti.

Koronavirüse yakalanan ünlü oyuncunun saçları döküldü!

TWİTTER’DAN PAYLAŞTI

İnstagram üzerinden saçlarını taradığı bir videoyu paylaşan oyuncu, saçlarının salgın yüzünden döküldüğünü iddia etti. Aynı zamanda Twitter’da paylaşım yapan oyuncu açıklamasında, “Herkese merhaba. Size Covid 19’un bir sonucu olarak, saçlarımın ne kadar çok döküldüğünü göstermek istedim” dedi.

“BİR FIRÇALAMAYLA KAYBETTİĞİM SAÇLARIM”

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan ünlü oyuncu, mavi tarağı ile saçlarını taramaya başladı. Daha sonra “Bir fırçalamayla kaybettiğim saçlarım” ifadesini kullanarak, tarağa takılan saç tellerini gösterdi. Takipçilerini maske takma konusunda da uyardı.

Koronavirüse yakalanan ünlü oyuncunun saçları döküldü!

NİSAN AYINDA YAKALANDI

Ünlü oyuncu, salgına ilk olarak Nisan ayında yakalandığını belirtti. Daha sonra yaptırmış olduğu antikor testinin de pozitif çıktığını belirten oyuncu, üç defa üst üste koronavirüs testi yaptırdı. Ancak üç testin sonucu da negatif çıktı. Antikor testinin pozitif çıkmasından sonra koronavirüs testi doğrulanmış. Ünlü oyuncu, saç dökülmesini üçüncü test sonrasında ortaya çıktığını ifade etti.

Koronavirüse yakalanan ünlü oyuncunun saçları döküldü!