Kültür-sanat

La Casa de Papel 4. Sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix La Casa de Papel 4. Sezon başlama tarihi belli oldu mu?

İspanyol dizisi olarak Türkiye’de de yayınlanan La Casa de Papel dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak edilmeye başlandı. Bu yıl 4. Sezonu yayınlanacak La Casa de Papel dizisinin 4. Sezonun ilk bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

İZLEYENLER EKRANA KİLİTLENMİŞTİ

İlk 2 sezonunda izleyenleri derinden etkileyen La Casa de Papel dizisi son olarak 3. Sezonu yayınlanmış ve herkes bu yıl yayınlanacak 4. Sezonun ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. İlk 2 sezonunda darphane soygununu anlatan dizi, 3. Sezonunda İspanya Merkez Bankası soygununu anlatmıştı.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

La Casa de Papel dizisinin yönetmeni Jesus Colmenar, dizinin 4. Sezonunda olacağını bir basın toplantısında dile getirmişti. Dizinin 3. Sezonunun çatışma ortasında bitmesi de yeni sezonun olacağını gözler önüne sermişti. Bunun yanı sıra La Casa de Papel dizisinin sevilen karakteri Tokyo’nun da sosyal medya hesabından 4. Sezon paylaşımı yapması izleyenleri heyecanlandırdı.

GEÇTİĞİMİZ YIL TEMMUZ AYINDA YAYINLANMIŞTI!

Geçtiğimiz yıl sonbaharda çekilmeye başlayan La Casa de Papel dizisi 3. sezonu temmuz ayında yayınlanmaya başlamıştı. Geçtiğimiz yıldan edinilen bilgilere göre La Casa De Papel 4. sezonunun 2020 yaz aylarından önce yayınlanması bekleniyor.

LA CASA DE PAPEL KONUSU NEDİR?

La Case De Papel’de bir soygun hikayesi anlatılıyor. Soygunun başında Profesör lakaplı biri İspanya Kraliyet Darphanesi’ni soymak için ekibini toplarlar. Profesör her biri ayrı alanında ün yapmış kişileri bir araya getirir.Sonrasında ise beş ay boyunca bir eve kapanarak, her ihtimali hesaba katarak, ek planlar yaparak kusursuz soygunu planını yapıyorlar. 5 ayın bitmesinden sonra planı devreye giriyor ve soygun başlıyor. Plan yapıldı ama hayatın içerisinde planlamadıkları ayrıntılar ile karşı karşıya geliyorlar.

Bir diğer merak edilen soru ise dizinin karakterleri ve canlandıran oyuncuları. Profersörün bir araya getirdiği 8 kişi dizinin takipçileri tarafından ilgi ile takip ediliyor.

LA CASA DE PAPEL DİZİSİNDE YER ALAN OYUNCULAR

Profesör; Planı uygulamak için her detay üzerinde çalışmış ve koordinasyon yeteneği ile dikkat çekiyor.

Tokyo; Azılı bir hırsız ve hayatında 15 soyguna katılmış. Aynı zamanda da dizide aşk ilişkileri ile de damga vuruyor. Ayrıca dizinin hikayesini hep onun ağzından dinliyoruz.

Rio; Dizinin asi çocuğunu canladıran Rio, 6 yaşından beri kod yazan bir bilgisayar uzmanı. Sevdiği insanları hayatının merkezini alıyor.

Moskova.;Hayatınında ailesinin önemi büyük ama ailesi istediği gibi olmayınca en büyük varlığı olan oğlu için her şeyi yapıyor.

Denver. Moskova’nın oğlu. Hafif saf bir yapısını yanı sıra samimiyetiyle kendini sevdiriyor. Karaktere can veren Jaime Lorente mükemmel bir oyunculuk sergiliyor.

Berlin. Soygunun içerdeki beyni olan aynı zamanda liderlik özelliği ile dikkat çekerken Berlin’in tecrübeleri ile de sakin kalmayı başarabiliyor.

Nairobi; Dizinin bir diğer kadın karakteri ve dengesiz ama eğlenceli tavırları ile adından söz ettiriyor. Dram dolu hikayesi ile de izleyiciyi hüzünlendiriyor.

Helsinki ve Oslo; iki Sırp kuzen olarak dizide yer alıyorlar. Kendilerini verilen görevlere adıyorlar.

OYUNCULAR

Úrsula Corberó (Tokio)

Itziar Ituño (Raquel Murillo)

Álvaro Morte (The Professor)

Paco Tous (Moscow)

Alba Flores (Nairobi)

Miguel Herrán (Rio)

Pedro Alonso (Berlin)

Kiti Mánver (Raquel’in annesi)

Enrique Arce (Arturo Román)

María Pedraza (Alison Parker)

Anna Gras (Mercedes)

Fernando Soto (Ángel)

Darko Peric (Helsinki)

Juan Fernández (Coronel Prieto)

Jaime Lorente (Denver)

Fran Morcillo (Pablo)

Esther Acebo (Mónica Gaztambide)

Clara Alvarado (Ariadna)