Kültür-sanat

MasterChef Duygu'nun Esra Erol'un programına katıldığı ortaya çıktı! MasterChef Duygu canlı yayında söyledikleri herkesi şoke etti! İşte o anlar..

MasterChef Duygu, kaptanlık yarışması sonrasında anlattıklarıyla, stüdyodaki herkesi şaşırttı. Acarsoy, yaptığı açıklamasında canlı yayında nişanlısı tarafından aldatıldığı, bunu da kızın kendisini aramasıyla öğrendiği, evliliğin ilk gününde şiddet gördüğünü söylemişti.

“UZUN SÜRE ŞİDDET GÖRDÜM”

Ailesinin onaylamadığı bir evlilik yaptığını söyleyen Duygu, evliliğin ilk gününde şiddet gördüğünü belirterek, evliliğine ilişkin, “Uzun süre şiddet gördüm” açıklamasını yapmıştı. Duygu, açıklamasında şunları söylemişti:

“Evliliğimin ilk günü dayak yedim. Uzun süre şiddet gördüm. Ben ayrıldım 14. gün. Benim en yakın arkadaşımla evlendi. Kız daha sonra televizyon programlarına çıktı”

MasterChef Duygu'nun Esra Erol'un programına katıldığı ortaya çıktı! MasterChef Duygu canlı yayında söyledikleri herkesi şoke etti! İşte o anlar..

NİŞANLISI TARAFINDAN ALDATILDI

Nişanlısı tarafından aldatıldığın bunu da kızın kendisini aramasıyla öğrendiğini belirten Duygu’nun anlattıklarıyla tüm stüdyo buz kesmişti.

O İNSANA ÇOK GÜVENDİM

MasterChef Duygu, Mehmet Şef’in soru sorması üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

“Şöyle insanlar bence ders alsın. O insana çok güvendim. Ailemin onaylamadığı bir evlilikti. 5 tane sabıkası varmış. Beni de dolandırdı. Üzerime var olan ev ve arabanın hepsi gitti”MasterChef Duygu'nun Esra Erol'un programına katıldığı ortaya çıktı! MasterChef Duygu canlı yayında söyledikleri herkesi şoke etti! İşte o anlar..

ESRA EROL’A KATILMIŞ

Duygu’nun yaptığı bu açıklamalardan sonra Duygu Acarsoy ile ilgili araştırmalar yapılmaya başladı. Esra Erol’un programına katıldığı ortaya çıkan Duygu, Orhan Gül’ün eski eşi, olduğunu belirtmiş.

Canlı yayında herkesi şaşırtan açıklamalar kaydeden Duygu, yayındaki Merve Gül’ün ilkokuldan beri arkadaşı olduğunu belirterek, “Benden sonra değil, benimle birlikteyken birlikte olmaya başladılar ve ayrıldıktan hemen sonra davullu zurnalı düğün yaptılar” demesiyle başta Esra Erol olmak üzere tüm izleyenleri şoke ettiği görülüyor.