Kültür-sanat

MasterChef kim elendi? MasterChef eleme adayları kim oldu?

MasterChef Türkiye her hafta olduğu gibi bu hafta da yine izleyicilerin nefesini kesti. İzleyiciler merakla yarışmadan kimin eleneceğini merak etmeye başladı. Güzide’nin önderliğinde olan mavi takım bu haftaya iddialı başlayan takım oldu. Takımlar bu hafta ampute milli takım oyuncularına yemek hazırladı.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Ampute milli takım oyuncularına yemek hazırlayan takımlar arasından kimin eleneceğini de yine yemeği yiyen ampute takım oyuncuları belirledi. İzleyiciler de merakla, MasterChef kim elendi? MasterChef eleme adayları kim oldu? Sorularının cevaplarını aramaya başladı. Peki, MasterChef kim elendi? MasterChef eleme adayları kim oldu?

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Bu hafta yayınlanan bölümde izleyiciler nefes kesen bölümde ampute takım oyuncuları mavi takımın yemeklerini beğenmedi. Mavi takım kaptanı Güzide de bunun ağır bir acısını çekmek zorunda kaldı. Dokunulmazlık oyununu kazanan Rıfat ilk eleme potasına Güzide’yi yolladı. Sonradan gerçekleştirilen oylama sonrasında ise son karar Güzide’ye kaldı. Güzide’de takımı eleme potasına sürükleyen Batuhan’ı seçti. Batuhan ve Güzide eleme potasına giden iki isim oldu.

MasterChef yarışmasından elenen isim bugün yayınlanacak bölümde eleme potasında gidecek 4 isim arasından belli olacak. 

MASTERCHEF KİMİN ELENDİĞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ