Kültür-sanat

Merve Aydın’dan kötü haber geldi! Bilmeden bebeğini emzirmiş…

Corona virüs salgını hızla yayılmaya devam ederken daha 15 gün önce anne olan milli sporcu ve eski Survivor yarışmacısı olan Merve Aydın kötü haberi duyurdu.

MERVE AYDIN KÖTÜ HABERİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURDU

Merve Aydın  corona virüs test sonucunun pozitif çıktığını sosyal medya üzerinden açıkladı.

BEBEĞİNİ BİLMEDEN EMZİRMİŞ

Aydın ayrıca yaptığı açıklamada corona virüs test sonucunu pozitif olduğunu bilmeden bebeğini emzirdiğini aktardı.

SAĞLIK EKİPLERİ TEST YAPMIŞ

“Bütün tedbirlere uyuyorduk, maskesiz ve dezenfektansız asla dışarı çıkmıyorduk.” diyen Merve Aydın, “Ya hastaneden yada eşim bebeğimizin kimliğini çıkarmaya gitmişti oradan bulaşmış olabilir. İlk eşim pozitif çıktı kendini garantinaya aldı sonrasında halsizlik ve boğaz ağrım oldu. Ülkemizde başta sağlık bakanlığı olmak üzere herkes fazlasıyla çalışıyor. Sağlık ekipleri geldi test yaptılar. ” dedi.

meve-aydin-001.jpg

Merve Aydın ve eşi Mehmet Akif Filiz 

ÇOK ÜZÜLDÜLDÜM

Corona virüs test sonucunu nasıl öğrendiğini de açıklayan Merve Aydın, “Sabaha karşı test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm. Şükür çok iyiyiz. Kayınvalidem ve kayınpederim de sağlıkları iyi. Hepimizde halsizlik  var.” ifadelerini kullandı.

Merve Aydın’ın açıklamalarının devamı şöyle:

Haberlere bakıyorum ve bazı kişiler  çok duyarsız davranıyor. Lütfen duyarsız olmayın. Mümkün olmadıkça dışarı çıkmayın. Ne olur dikkat edin kendinizi sevdiklerinizi düşünün. Bu virüs çok tehlikeli can alıyor. Genç, yaşlı artık demiyor herkes ölebiliyor. Çift maske takıp bebeğimi emziriyorum ve  temas etmeden ona bakmaya çalışıyorum.