Kültür-sanat

Mucize Doktor yayından kaldırıldı mı? Mucize Doktor yeni bölümleri yayınlanmayacak mı?

Yayın hayatına başladığı günden itibaren çok ses getiren dizi Mucize Doktor dizisi de ne yazık ki koronavirüs salgını sebebiyle setlere ara vermek durumunda kalmış, erken sezon finali yapmak durumunda kalmıştı. Eylül ayıyla birlikte diziler yeni bölümlerini yayınlamaya başladı.

MUCİZE DOKTOR

Mucize Doktor dizisi de yeni bölüm fragmanlarını yayınlayan diziler arasında yerini aldı. 3. fragmanını yayınlayan diziye ilişkin final iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki, Mucize Doktor gerçekten final yapacak mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Mucize Doktor dizisinin yeni bölüm fragmanları FOX TV ekranlarında gösterilmeye devam ediyor. Sosyal medya üzerinden dizi ile ilgili RTÜK’e çok fazla şikayet gittiği bu sebeple de yeni yayın döneminde yayında olmayacağı gibi bir takım iddialar ortaya atıldığı belirtildi.

FOX TV’nin resmi sayfaları üzerinden yapılan paylaşımlarda da Mucize Doktor’un yayında olacağı belirtiliyor.

Mucize Doktor yayından kaldırıldı mı? Mucize Doktor yeni bölümleri yayınlanmayacak mı?

MUCİZE DOKTOR BİTTİ İDDİASI

Yeni fragmanlarını yayınlayan ve yeni yayın dönemine hazırlanan Mucize Doktor dizisi ile ilgili sosyal medya üzerinden Mucize Doktor final iddiaları herkesi şoke etti. Ancak gelen bilgiye göre, Mucize Doktor Perşembe günleri aynı saatte ekranlarda olmaya devam edecek. Dizinin yayından kaldırıldığı iddialarının gerçek olmadığı ifade edildi. İzleyicilerin sosyal medyada yer alan iddialara ilgili göstermemesi gerekiyor.