Kültür-sanat

Mucize Doktor'da şaşırtan ayrılık! 2 oyuncu dizinden ayıldı!

Fox TV’de yayımlandığı dönemde reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinde sürpriz iki ayrılık yaşandı. Salgın yüzünden çekimlerine ara verilen dizinin Temmuz ayında yeniden çekimlere başlanacağı ve dizinin yeni bölümlerinin Eylül ayında yayımlanması bekleniyor. Sürprriz ayrılıkların yaşandığı Mucize Doktor dizisinde Özge Özder ve Merve Dizdar diziden ayrıldığı belirtildi.

HİKAYELER BİTMİŞTİ

Gelen habere göre Özge Özder ve Merve Dizdar’ın hikâyeleri bittiği için diziden ayrıldıkları duyuruldu. Asistan doktor olarak dizinin ilk bölümünden beri dizide rol alan Merve Dizdar ve ana karakter Özge Özder diziden ayrıldı. Yeni sezondaki ilk çekimlerde bu ikilinin isimlerinin anılıp anılmayacağı ya da diziden nasıl ayrıldıkları açıklanacağı henüz belli olmadı.

Mucize Doktor'da şaşırtan ayrılık! 2 oyuncu dizinden ayıldı!

EYLÜL AYINDA YAYINLANACAK

Salgın yüzünden çekimlere ara veren ve aniden sezon finali yapmak zorunda olan Mucize Doktor artık yeni çekimlerine Temmuz ayında devam edecek. Çekilen yeni bölümler ise Eylül ayında yayınlanacak. İzleyenler şimdiden Mucize Doktor yeni bölümleri ne zaman yayımlanacak? diye sormaya başladı.

Mucize Doktor'da şaşırtan ayrılık! 2 oyuncu dizinden ayıldı!