Kültür-sanat

Sefirin Kızı yeni bölümleri başladı mı? Star TV Sefirin Kızı yeni sezon fragmanı

Sefirin Kızı, Star TV ekranlarında başladığı günden beri, reytinglerin bir numaralı ismi haline geldi. Başrollerini Neslihan Atagül ile Engin Akyürek’in paylaştığı dizinin ikinci sezonu ne zaman başlayacak? Popüler dizi, yayınlandığı Pazartesi akşamları Çukur dizisini bile geride bırakıyordu. Yeni sezon hakkında merak edilenler

SEZON FİNALİ YAPTI

Koronavirüs salgını, ülkemizde pek çok düzeni değiştirdi. Öyle ki, salgın sebebiyle setlerde çekime devam edemeyen dizilerden biri olan Sefirin Kızı, erken sezon finali yapmak durumunda kalmıştı. Diğer dizilerle birlikte bir süre ara veren Sefirin Kızı, daha sonra tüm önlemleri alarak sezon finali için son 2 bölümün çekimini yaparak, sezon finalini yaptı.

SANCAR ÖLECEK Mİ?

Dizinin sezon finalinde oldukça heyecanlı dakikalar yaşanmıştı. Nare’nin kaçırıldığını anlayan Sancar, denize atlayarak, sevdiğini kurtarmaya çalıştı. Ancak denizde silahlı saldırıya uğrayan Sancar vurulmuştu. Heyecanlı bir sezon finalinin yaşanmasının ardından Sancar ölecek mi? sorusu da sorulmaya başlandı.

Sefirin Kızı yeni bölümleri başladı mı? Star TV Sefirin Kızı yeni sezon fragmanı

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Sevilen dizi Sefirin Kızı’nın yeni bölümleri henüz başlamadı. Denizinin çekimleri Muğla’da tüm tedbirler alınarak devam ediyor. Yeni sezonun Eylül’de başlaması ve Sefirin Kızı yeni sezon fragmanının ise Ağustos ayında yayımlanması bekleniyor.