Kültür-sanat

Şeyma Subaşı'nın nafaka görüntülerini paylaştı! O bankacının hakkında 9 yıla kadar hapis isteniyor!

Banka çalışanı Subaşı’nın almış olduğu nafaka görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşınca, Şeyma Subaşı yeniden gündeme oturdu. Çalışan görüntüleri, “Ilıcalı’dan gelen 125 bin liralık nafakanın görüntüleri” notuyla paylaştı. Konuyla ilgili banka hemen inceleme başlattı.

GÖRÜNTÜLER 2 OCAK’TA ÇEKİLDİ

Banka konuyla ilgili hemen inceleme başlattı. Sosyal medyada yayılmaya devam eden görüntülerin 2 Ocak tarihinde çekildiği ifade edildi. Gündeme bomba gibi düşen görüntüler sonrasında platform üzerinden oturum açan kişinin analiz ve kredi izleme bölümünde görev alan Fulya A. olduğu ifade edildi. Fulya A’nın ise görüntüyü kendisinin çekip çekmediğini hatırlamadığı ancak kimseye göndermediğini söyledi.

KABUL ETTİ

Olayların odağında olan Fulya A’nın bankanın istifa etmesini istemesinden dolayı iş akdinin sonlandırıldığını ifade etti. Daha sonrasında magazindeki haberlerden dolayı miktarı merak ettiğini ve bu sebeple kayıt altına aldığını kabul etti. Bankacı hakkında “Kişisel verilerin kaydedilmesi ve bu verilerin hukuka aykırı olarak verme suçlarını” işlemesinden dolayı iddianame düzenlendi. Görevli hakkında 3 yıldan 9 aya kadar hapsinin istenmesi üzerine Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

Şeyma Subaşı'nın nafaka görüntülerini paylaştı! O bankacının hakkında 9 yıla kadar hapis isteniyor!

İNCELEMEDE NAFAKA PARA BİLGİLERİ VARDI

Banka memurunun kayıt altına almış olduğu görüntülerin incelemesinde Acun Ilıcalı’dan gelen nafaka parasının yanında 4 bin 380 TL’lik EFT görüntüsü ve 340 TL’lik telefon faturasının bilgileri de yer alıyordu.