Kültür-sanat

Survivor 2020 Nisa Gizem konuşması! Acun Ilıcalı açıkladı, Sercan Nisa olayı netleşti!

Acun Ilıcalı merakla beklenen Sercan Nisa olayını açıklığa kavuşturdu. Yapılan açıklamada son dönemde adları sıkça anılan Sercan ve Nisa için net bir açıklama yapılmış oldu. Acun Ilıcalı, Survivor 2020 programında Gizem ve Nisa’nın konuşmasını yayınlattı.

GİZEM NİSA KONUŞMASI

Acun Ilıcalı, konuyla ilgili açıklamasında Sercan’ın doğum gününde ona “İyi ki Doğdun” notu yazdığını ve Sercan’a ulaştırıldığı belirtildi. Bunun üzerine Sercan Yıldırım’ın Nisa’ya uzun bir şekilde not yazıp gönderdiği söylendi. Ancak ses kayıtlarını ekibine dinleten Acun Ilıcalı, Nisa’nın Sercan hakkında olumlu düşünmediğini açık bir şekilde ses kayıtlarında belirttiğini açıkladı.

Acun Ilıcalı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Ses kaydından anladığımıza göre, 6 Nisan’da Sercan’dan Nisa’ya bir not gidiyor. Notta tam olarak ne yazdığını bilmemekle birlikte, Nisa’nın Gizem ile olan konuşması duyuluyor. Aralarında bir konuşma geçiyor ve Nisa, Gizem’e Sercan’la ilgili meseleye sıcak bakmadığını söylüyor. Ancak Gizem, olaya o kadar motive ki… Nisa’dan Sercan’a haberler eğer Gizem’den geliyorsa yanlış gelmiş olabilir. Yani bir iletişim kopukluğu olmuş”

Survivor 2020 Nisa Gizem konuşması! Acun Ilıcalı açıkladı, Sercan Nisa olayı netleşti!

Daha sonra söz alan Sercan ise şu açıklamayı yaptı:

“O tarih doğum günüm. Nisa bana not yazmıştı, ‘iyi ki doğdun’ diye ben de ona cevap vermiştim. Bu konuyu kapatalı çok oldu” dedi.

Nisa ise olaylara karşı sessizliğini korudu.

Survivor 2020 Nisa Gizem konuşması! Acun Ilıcalı açıkladı, Sercan Nisa olayı netleşti!

SURVİVOR GİZEM KİM?

Sercan Nisa olayında adı geçen Survivor Gizem, internet üzerinde en çok araştırılan konulardna biri oldu. Gizem Birdan, 5 Ağustos 1992 yılında İstanbul’da doğdu. 24 yaşına kadar aktif basketbol oynayan Gizem Birdan, ekranlara ilk olarak Kocamın Ailesi dizinde çıktı. Aynı zamanda birkaç reklam projesinde yer aldığını bilinen Gizem Survivor 2020’de Gönüllüler takımındaydı.