Kültür-sanat

Survivor Semih Öztürk gizlice evlendi! Kurretülayn Matur kimdir?

2016 yılına Survivor yarışmasına yarışan ve şu anda TV8’de yorumcu olarak ekranlara çıkan Semih Öztürk, dün gizli bir şekilde evlendi. Nikâh öncesinde ve sonrasında görüntü alınmaması için gerginlik çıkartan Öztürk, salona hiçbir şekilde cep telefonu aldırtmadı.

BEŞİKTAŞ EVLENDİRME DAİRESİ’NE GELDİLER

TV8 kanalında bir zamanlar yayımlanan Ütopya programında yarışmacı olan Semih Öztürk ve Kurretülayn dün Beşiktaş Evlendirme Dairesi’ne geldi. Özel hayatının haber olmasını istemeyen Semih Öztürk görüntü vermemek için agresif haller sergileyerek, salona güvenlik görevlisi ve kamera aldırtmadı.

KURRETÜLAYN MATUR KİMDİR?

1990 yılında Ankara’da doğan Kurretülayn aslında Arapça’da “Nur Gözlü” anlamına gelmektedir. Dün Semih Öztürk ile dünya evine girmesinden sonra internet üzerinde en çok araştırılan konulardan biri olan Kurretülayn Matır kimdir? sorusuna herkes cevap bulmaya çalışıyor. Daha önce pek çok dizi, tiyatro ve reklamlarda oynayan Kurretülayn, 2012 yılında Kanal D ekranlarında “Kazanmak İçin 1 Dakika” isimli yarışma programında birinci olarak 16 bin TL kazandı. Daha sonra 2014 yılında TV8 ekranlarına gelen Ütopya yarışmasına katıldı.