Kültür-sanat

Survivor Yasin'den herkesi şaşırtan boşanma itirafı!

CNN Türk’te yayınlanan Sorgu Sual programına konuk olan Yasin Obuz, sorulan tüm sorulara içtenlikle cevap verdi. Daha önce hiçbir yerde duyulmayan şeyleri anlatan Yasin Obuz, bir buçuk yıl önce boşandığını itiraf etti.

1 BUÇUK YIL ÖNCE BOŞANDIM

Özel hayatı ile ilgili daha önce detaylı bilgi vermeyen Yasin Obuz, kendisine yöneltilen “Evli misiniz?” sorusuna, “1 buçuk yıl önce boşandım” cevabını vererek herkesi şoke etti. Açıklamasının devamında, “Özelimi kimse bilemez. O konuda açıklama yapmam” dedi.

Survivor Yasin'den herkesi şaşırtan boşanma itirafı!

BABAMLA GÖRÜŞMÜYORUM

Yarışma programlarında kız kardeşlerinden ve annesinden bahseden Obuz, babasıyla görüşemediğini ifade ederek, şu açıklamayı kaydetti:

“Çocukken babamdan dayak yedim, büyüdüğüm evde şiddet vardı. Babamla görüşmüyorum, bir gün çocuğum olursa babasız büyümeyecek!”

RAP İÇİN SES EĞİTİMİNE İHTİYAÇ YOK

Survivor 2020 yarışmasından sonra şarkı yapan Yasin Obuz, konuyla ilgili eğitim alıp almadığına yönelik soruya, “4-5 günlük hızlandırılmış eğitim aldım, ben şarkıcı değilim, rap yapmak için ses eğitimi almaya gerek yok, şarkı yapmak hayalimdi, hayalimi gerçekleştirdim. Demet Akalın ve Alişan şarkımı çok beğendi” diyerek, şarksına gelen eleştirilere yanıt verdi.

Survivor Yasin'den herkesi şaşırtan boşanma itirafı!

“BARIŞ VE NİSA FANLARI YÜZÜNDEN KLİBİM ÇOK DİSSLİKE ALDI”

Açıklamasının devamında Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı ile ilgili açıklama yapan, Survivor Yasin Obuz, “Barış ve Nisa’nın fanları yüzünden klibim çok disslike aldı, onlar benim düşmanım, basit işler peşinde koşan insanlarla benim işim olmaz, ben ucuz bir insan değilim” dedi.