Kültür-sanat

Tatil paylaşımlarına yorum yapan takipçisine Ebru Şallı ateş püskürdü! 10 yaşındaki oğlu Pars'ın yasını tutma şekli…

Oğlunu kaybetmesi sonrasında kendini evine kapayan ve günlerce dışarı çıkmayan Ebru Şallı, Nisan ayında lenfoma tedavisi gören 10 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybetmesinin ardından yavaş yavaş normal hayata dönmeye başlamıştı.

Sosyal medya üzerinden tatil fotoğraflarını paylaşmasının ardından takipçisi tarafından yapılan kötü yoruma Ebru Şallı ateş püskürdü.

SEN KİMSİN?

“Mezarı başında köpekleri, kuşları, kedileri var. Oğlumu hiç yalnız bırakmıyorlar. Onları besliyor ve onlara bakıyorum. En büyük hayali hayvan barınağı kurmaktı. Küçük bir barınağı var şimdi. Cennet bahçesi gibi.”“Oğlum çok yüksek bir bilinçteydi. Ondan hep bir şeyler öğrendim. Allah eşim Uğur’dan da razı olsun. 2 yıllık hastane sürecinde hep benimleydi. Ponçik onu çok sevdi.” diyen Şallı, paylaşımında, ”Ne zavallı ve nefret içinde bir yazı. İçinin nefretini kusmuş. Neyi hazmedemedi bu kadıncağız. Nefretle bir yere gelemezsin zaten. O nefret yüzüne böyle yansır işte. Benim arkamda ordu var. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti var. Sen neden bahsediyorsun? Çocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim. Sen kimsin?

Tatil paylaşımlarına yorum yapan takipçisine Ebru Şallı ateş püskürdü! 10 yaşındaki oğlu Pars'ın yasını tutma şekli...

HAKKIN YOK!

“Ayrıca benim melek çocuğumu ve beni konuşma, yazma hakkın da yok.” diyen Şallı, “Senin de evladın var. Yarın ne olacağı belli olmaz Allah’tan korkun olsun birazcık.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Şallı açıklamasında, ” İki reyting alıp ölen evladımla benle rant sağlamaya çalışmak ayıp desem o da az olur. Çok günah! Nedir bu düşmanlık? Ben her gün daha iyi olacağım. Çocuğumun istediğini yerine getireceğim. Senin değil! Allah’tan taş yüreğine sevgi, ve merhamet ve şifa diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Tatil paylaşımlarına yorum yapan takipçisine Ebru Şallı ateş püskürdü! 10 yaşındaki oğlu Pars'ın yasını tutma şekli...

ŞALLI KÖTÜ YORUM YAPANLARA CEVAP VERMİŞTİ

Gelen kötü yorumlara isyan eden Ebru Şallı geçtiğimiz günlerde, “Ayakta durmaya çalışıyorum. Aldığım ilaçlarla kafam gidip geliyor. Bu acı öyle zor ki. Tarif edilemez. Oğlum Beren ve eşim Uğur beni hayata bağlıyor. Her an Ponçiğim ile bağlantıdayım. Oğlum gerçek bir melekti. Hastanede biriktirdiği parayla iki omurilik felçlisi çocuğa akülü sandalye almıştı. Allah bana, onun annesi olmayı nasip etti. Şanslıyım ve şükrediyorum.” diyerek tepki göstermişti.

Tatil paylaşımlarına yorum yapan takipçisine Ebru Şallı ateş püskürdü! 10 yaşındaki oğlu Pars'ın yasını tutma şekli...

Aynı zamanda Şallı açıklamasının devamında şu ifadeleri kullanmıştı:

Sosyal medyada fotoğraflarım eleştirilmiş. Milletin ne dediğini takmıyorum. Onlara kalsa ölmemi istiyorlar. Öleyim de, ne geçecek ellerine? Ponçiğim’in vasiyetini yerine getireceğim. İlik nakli tecrit odasında bana şunu söylemişti: ‘Anne hep mutlu ol, gül, böyle güzel kal.’ Şimdi bu sözlere sarılıyorum. Allah, Ponçiğim’in gücünü içime verdi.