Kültür-sanat

Tatil planı yapanlar dikkat! İtalya'daki bir köy ücretsiz tatil kampanyasını başlattı!

“Kendine Molise’yi hediye et” isimli proje ile Temmuz – Eylül arasında konaklayacak olan tatilcilerden ücret alınmayacağı açıklandı. San Giovanni in Galdo Köyü’nün başlatmış olduğu kampanya ile bir haftalık olmak üzere toplam da 40 tatil hediye edilecek.

BOŞ EVLER ÜCRETSİZ 

500 nüfusu olan köydeki boş evler, gelecek olan tatilcilere ücretsiz olarak açılacak. San Giovanni in Galdo Köyü’ne gelip tatil yapmak isteyenler konaklama ücreti ödemeden bir hafta tatil yapabilecek. Konaklama dışındaki diğer giderler ücretli olacak.

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanyadan yararlanmak ve konaklama ücreti vermeden tatil yapmak isteyen tatilcilerin taşıması gereken şartlar arasında Molise bölgesinde yaşamamak ve bu bölgede ev ya da aileye sahip olmama şartı aranıyor. Şartları taşıyan turistler bir hafta boyunca konaklama ücreti ödemeden tatil yapabilecek. Ulaşım, yemek gibi çeşitli giderler tatilcilere ait olacak.

Tatil planı yapanlar dikkat! İtalya'daki bir köy ücretsiz tatil kampanyasını başlattı!

BAŞVURULAR E-POSTA YOLUYLA

Kampanyaya katılmak miçin başvurular e-posta yolu ile yapılacak. Kampanyayı düzenleyen organizastörler, salgın sebebiyle turizmin canlandırılması için bu tür bir kampanya düzenlediklerini ifade etti. Kampanyanın açıklanmasının ardından son 24 saat içerisinde Avrupa’dan yüzlerce talep aldıklarını belirten organizastörler, turizmin canlandırılması adına çeşitli kampanyalar yapabileceğini belirtiyor.