Kültür-sanat

Twitter ücretli mi olacak? Ücretli üyelik sistemi geliyor!

Daha önceden raflara kaldırılan ücretli üyelik sistemi yeniden gündeme bomba gibi düştü. Dünyada olduğu kadar ülkemizde de en çok kullanılan uygulamalardan biri olan Twitter için şoke eden bir iddia gündeme geldi. Ücretli abonelik sistemini duyanlar Twitter ücretli mi olacak? sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

TWİTTER ÜCRETLİ Mİ OLACAK?

2017 yılında ücretli üyelik sistemini deneyen Twitter kullanıcılardan 99 dolar istemişti. Bu konuyla ilgili herkesten ücret alınmayacağı sadece ücretli hesapların paylaşımlarının ücretli hesapların görebileceği şekilde bir düzenlemenin yapılacağı tahmin ediliyor.

TWİTTER CEO’SUNDAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey’den kritik bir açıklama geldi. SEO, yapmış olduğu açıklamasında yatırımcılara seslenirken, “Bu yıl abonelik modeline ilişkin testler göreceksiniz. Birinin Twitter’a ücret ödemesini istemek çıtayı çok yükseğe koymak demek. Şu an çok çok erken keşif aşamasındayız” ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Barack Obama başta olmak üzere Elon Musk, Joe Biden ve Jeff Bezos gibi çeşitli isimlerin hesaplarının hacklenmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Dorsey, bu konuyla ilgili kendilerini beraber hissetiklerini ifade ederek, “Bu olaydan dolayı kendimizi berbat hissediyoruz. Güvenlik sürekli ilerleyen bir alan. Sistemlerimizi güvenli kılmak konusunda elimizden geleni yapacağız ve resmi makamlar ile işbirliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Twitter ücretli mi olacak? Ücretli üyelik sistemi geliyor!