Kültür-sanat

Uğur Dündar'ın eski kavga videosu sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü! İşte o görüntüler..

Gökmen Ulu’nun 5 Haziran saat 21.00’de Tele1’de yayımlanacak olan “Olağanüstü Bir Hayat” belgeselinin tanıtımı için koyduğu Uğur Dündar videosu, gündemde bomba etkisi yarattı. Çekilen görüntülerde, Uğur Dündar’ın röportaj için gittiği adreste kamerayı kapatmaya çalışan Halil Bezmen çalışanıyla tartıştığı ve ardından yumruklaşmanın yaşandığı görülüyor.

SENİ PARÇA PARÇA YAPARIM

Görüntülerde, çalışanın Uğur Dündar’a “Seni parça parça yaparım” dediği ve Uğur Dündar’ın da “Hadi parçala bakalım, hangimiz hangimizi parçalayacak bakalım” dediği duyuluyor. Uğur Dündar’ın “Vurma” demesine rağmen, vatandaşın vurmaya devam etmesi üzerine, Dündar, mikrofonla karşısındaki adamı uzun süre boyunca dövmeye devam ediyor.

Uğur Dündar'ın eski kavga videosu sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü! İşte o görüntüler..

SOSYAL MEDYADA YENİDEN GÜNDEM OLDU

Yıllar önce çekilen bu videonun gündeme yeniden gelmesi vatandaşları meraklandırdı. An itibariyle #UğurDündar etiketiyle binlerce paylaşım gerçekleşiyor ve söz konusu video yayılmaya devam ediyor.

UĞUR DÜNDAR’IN KAVGA ETTİĞİ KİŞİ KİM?

Uğur Dündar ile kavga eden kişinin, ABD’ye kaçıp yerleşen ve devlet hakkında, “Devleti kazıkladım” ifadesi veren Halil Bezmen’in bekçisi olduğu belirtiliyor.