Kültür-sanat

Uğur Yılmaz Deniz ile ilgili Acun Yılmaz'dan yeni açıklama! Şu anda mutlu!

Geçmiş yıllarda yaptığı paylaşımlar nedeniyle Masterchef Türkiye yarışmasından diskalifiye edilen yarışmacı Uğur hakkında Acun Ilıcalı açıklama yaptı.

UĞUR KİTLESEL KÜFÜR ETMİŞ

Acun Ilıcalı yaptığı yeni açıklamada, “Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi.” ifadelerini kullandı.

HEMEN ACUN’U ARADIM

Öte yandan gazeteci Ahmet Hakan Uğur Yılmaz Deniz ile ilgili köşe yazısında, Uğur’un açıklamaları ardından Acun Ilıcalı’yı aradığını belirterek, “Herkes gibi ben de çok etkilendim bu samimi pişmanlıktan. Hemen Acun’u aradım.

Dedim ki: “Bu denli pişman olmuş birine kıymasaydınız. Bir şans daha verseydiniz. Ne olurdu?”

Uğur Yılmaz Deniz ile ilgili Acun Yılmaz'dan yeni açıklama! Şu anda mutlu!

Acun, şu üç mesajı verdi: Acun dedi ki

KİMSEYE ANLATAMAZDIK

BİR: Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi. Ama o küfür üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık. 

İKİ: Uğur’u ekranda uğurlarken… Kendisini ifade etmesine imkân tanıdık. Amacımız Uğur’un yaşadığı derin pişmanlığı kamuoyuna yansıtmasını sağlamaktı. Bu amacımızı sağladık. 

Uğur Yılmaz Deniz ile ilgili Acun Yılmaz'dan yeni açıklama! Şu anda mutlu!

UĞUR ŞUANDA MUTLU

ÜÇ: Biz her zaman yarışmacılarımıza sahip çıkıyoruz. Uğur şu anda mutlu. Mutluluğunu da ifade ediyor. Tüm toplumu etkileyen samimi pişmanlıktan sonra Uğur bu konuyla ilgili bir mağduriyet yaşarsa ben yanında yer alırım.