Kültür-sanat

Ünlü isim lavanta tarlasında çıplak masaj yaptırdı! İşte o görüntüler..

40 yaşındaki İngiliz televizyon yıldızı ve manken olan Kelly Brook, Instagram hesabından paylaşmış olduğu masaj videosuyla takipçilerinden tam not aldı. Ünlü isim lavantanın yararlarından bahsederken, takipçilerine de bu konuda tavsiyelerde bulundu.

MASAJ ANLAYIŞINI YENİDEN TANIMLADI

Ünlü yıldız, masaj anlayışını yeniden tanımladı. Lavanta tarlasında yarı çıplak bir şekilde yaptırdığı masaj videosunu, Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Yarı çıplak yaptırdığı masajıyla takipçilerinden tam not alan Brook, görüntülerine binlerce beğeni aldı.

Ünlü isim lavanta tarlasında çıplak masaj yaptırdı! İşte o görüntüler..

“İNSANI RAHATLATIYOR”

Lavanta bahçesinde yaptırmış olduğu masaja ilişkin çeşitli açıklamalarda bulunan Brook, yoğun iş programından kaynaklanan stresin bu şekilde yok edildiğini açıkladı. Ünlü yıldız aynı zamanda lavantanın faydaları hakkında da bilgilendirme yaptı. Brook, yaptığı açıklamasında, “Size yalan söylemeyeceğim kendi bahçemi seviyorum ama burada mesaj yaptırmayı daha çok seviyorum” ifadesini kaydetti.

Ünlü isim lavanta tarlasında çıplak masaj yaptırdı! İşte o görüntüler..

KELLY BROOK KİMDİR?

23 Kasım 1979 yılında doğan Kelly Brook, İngiliz manken olarak bilinmektedir. Bunun dışında kariyerinde televizyon sunuculuğu moda tasarımcılığı ve mayo tasarımcılığı yapan Brook, Smalville dizinin çekimlerinde de rol almıştır. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme bomba gibi düşen Kelly Brook, internet üzerinde en çok araştırılan konulardan biri haline gelmiştir.