Kültür-sanat

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak eşini darp ettiği iddia edildi! Ferman Toprak kimdir?

3 yıl önce dünya evine giren çift hakkında herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. “Hayatı Tesbih Yapmışım” şarkısıyla kısa süre içerisinde üne kavuşan Ferman Toprak’ın eşini darp ettiği iddia edildi. Konuyla ilgili Ferman Toprak yaptığı açıklamasında eşine şiddet uyguladığı iddiasını yalandı.

EŞİNİ OTOMOBİL İÇİNDE DARP ETTİĞİ İDDİASI

Türkiye’nin yakından tanıdığı Ferman Toprak ve eşi Hilal Toprak geçtiğimiz Cumartesi günü yakın arkadaşlarının doğum günü partisine katıldı. Parti sonrasında evlerine dönerken, ikili arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olmayan Toprak’ın eşini araç içerisinde darp ettiği iddia edildi.

HİLAL TOPRAK DARP RAPORU ALDI

Hilal Toprak bu olay üzerine hastaneden darp raporu alarak polis merkezinin yolunu tuttu. Eşi ile ilgili herhangi bir uzaklaştırma ya da koruyucu bir kararı aldırmazken, sadece yüzüne, kollarına ve kafasına şiddet uyguladığını söyledi.

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak eşini darp ettiği iddia edildi! Ferman Toprak kimdir?

YALANMALA GELDİ

Bu olay sonrasında ünlü şarkıcı Ferman Toprak, eşi Hilal Toprak’ın darp iddiasını reddetti. Polis, Ferman Toprak’ın ifadesini aldı.

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak eşini darp ettiği iddia edildi! Ferman Toprak kimdir?

BOŞANMA PAYLAŞIMI YAPMIŞTI

Hilal Toprak, geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden eşi ile boşanma kararı aldığını şu sözlerle duyurdu:

“İlk bizden duymanızı istedim için üzülerek belirtmek istiyorum ki; eşim Ferman Toprak ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bundan sonrası adli olduğu için gereken zamanda paylaşım yapacağız. Bu zor dönemde bizlere destek olmanız tek isteğimiz. Teşekkürler”

Hilal Toprak, daha sonra bu paylaşımı bir anda kaldırmıştı.

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak eşini darp ettiği iddia edildi! Ferman Toprak kimdir?

FERMAN TOPRAK KİMDİR?

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddia sonrasında Ferman Toprak kimdir? sorusu merak konusu oldu.

30 Ocak 1975 tarihinde Adana’da dünyaya gelen ünlü şarkıcı, 1996 yılında Ankara Üniversitesi Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi’ni yarıda bıraktı. Müziğe yönelerek, İstanbul’a gitti.

İlk albümünü 1997 yılında Böyle Giderse/Kurşunlara Geleyim albümünü yayınladı.

2008 yılında Ferman Zamanı, 2011 yılında Saygılarımla isimli albümünü çıkartı. Herkesin bildiği Hayatı Tesbih Yapmışım şarkısıyla ün kazanarak, adını duyurdu.

Hayatını ise 2017 yılında Hilal Öztürk ile birleştirdi. Çiftin bu evliliklerinden Adel Su isminde kızları var.