• Haberler
  • Sınavlar
  • LGS'de Skandal! Sorular Sızdırıldı Savcılık Dört Öğretmeni Sorguya Aldı

LGS'de Skandal! Sorular Sızdırıldı Savcılık Dört Öğretmeni Sorguya Aldı

Milyonlarca öğrencinin katılım sağladığı 2 Haziran 2018 tarihinde Cumartesi günü düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS), soruların sınav yapıldığı sırada dışarı çıkarıldığı ifade ediliyor.İstanbul'da Ümraniye'deki bir okulda meydana gelen olay sebebiy

Milyonlarca öğrencinin katılım sağladığı 2 Haziran 2018 tarihinde Cumartesi günü düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS), soruların sınav yapıldığı sırada dışarı çıkarıldığı ifade ediliyor.

İstanbul'da Ümraniye'deki bir okulda meydana gelen olay sebebiyle görevli olan dört öğretmenin savcılık tarafından sorgulandığına yer verildi.

Sözcü'de yer alan habere göre; 2 Haziran 2018 tarihinde Cumartesi günü düzenlenen sınavda sözel soruların kolay olduğu ifade edilmişti ayrıca sayısal bölümün çok fazla zorladığı ve öğrencilerin sınavdan ağlayarak çıktıları görülmüştü.

Söz konusu soruların sınavın zor kısmı olan sayısal bölümde dışarı çıkarılması şaşkınlık yarattı.

LGS SORULARI SIZDIRILDI MI?

Oyuncu Hakan Yılmaz , kişisel Twitter hesabından soruların sızdırılmış olabileceğini iddia etti. Yılmaz’ın paylaştığı görüntüde, sınavın 30. dakikasında velilerden birinin telefonuna sınav sorularının geldiği görünüyor. Bu olayla birlikte akıllara geçmişte olduğu gibi ‘Sınav kitapçığı sızdı mı? sorusunu getirdi.

Ayrıntılar geliyor.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme