Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Taşeron Açıklaması!
Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşmeleri kapsamında TBMM Genel Kurulunda bir konuşma yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilerin kadroya geçirilmesine ilişkin açıklamalard
Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşmeleri kapsamında TBMM Genel Kurulunda bir konuşma yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilerin kadroya geçirilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
TAŞERONA KADRO AÇIKLAMASI
Maliye Bakanı Ağbal, yaklaşık 750 bin taşeron çalışanın merakla beklediği taşerona kadro verilmesine ilişkin TBMM Genel Kurulu'nda bazı açıklamalarda bulundu. Bakan Ağbal konuya dair yapmış olduğu değerlendirmesinde çalışmaların yoğun bir şekilde tamamlanması için çalıştıklarını belirterek çalışmaların ardından konunun Bakanlar Kuruluna sunulacağını açıkladı.
Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan taşeron açıklaması,
"Bu çalışmaları süratle tamamlayıp Bakanlar Kuruluna getireceğiz. Bakanlar Kurulunda da bu konularda Hükümet olarak kararımızı verdikten sonra, en kısa zamanda olacağını tahmin ediyorum, bu kanun tasarısını Meclise getirmek istiyoruz. Bu konuda yapılacak yasal düzenlemenin yılbaşından önce çıkması noktasında Hükümet olarak bir irademiz var. Bu konuda da yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor."
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





