Maliye Bakanı'ndan Son Dakika Taşeron Açıklaması
Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanı Bayburt Milletvekili Naci Ağbal Sosyal Medya hesabı twitter üzerinden ' Basın Yayın organlarında yer alan bazı haber ve yorumlarda Taşeron çalışanlarının kamuya geçişine ilişkin çalışmaların durdurulduğu ve - yeni bir çal
Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanı Bayburt Milletvekili Naci Ağbal Sosyal Medya hesabı twitter üzerinden " Basın Yayın organlarında yer alan bazı haber ve yorumlarda Taşeron çalışanlarının kamuya geçişine ilişkin çalışmaların durdurulduğu ve - yeni bir çalışma başlatılacağı şeklinde haberler yer almaktadır. Bu haber ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır.Önceki hükümet döneminde başlatılan çalışmalar aynı şekilde devam etmekte ve açıklanan takvime uygun bir şekilde yürütülmektedir. " şeklinde bir açıklama yaptı.
Özetle haberlerimiz işe yaradı ve hükümet cephesinden konuyla alakalı ilk defa somut bir açıklama aldık.Fakat açıklama çalışmaların ne zaman meclise geleceği, ne aşamada olduğu konusunda bir netlik barındırmıyor. Taşeron işçilerin kamu kurum ve kuruluşlarında istihdamını öngören yasa tasarısının meclis tatile girmeden gündeme gelmesi şimdilik hala zor görünüyor. Bilindiği gibi Maliye Bakanı Naci Ağbal, yeni hükümet kurulmadan önce çalışmalarda sona gelindiğini ve yeni hükümet ile birlikte taşeron yasa tasarısının meclise geleceğini dile getirmişti. Bakalım ilerleyen günlerde taşeron işçiler için ne tür gelişmeler meydana gelecek.
Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net'i takip etmeye devam edin.
Kamupersoneli.net | Ankara
Bakmadan Geçme





