MasterChef'te jürilerden Ebru'ya çok sert sözler! Senin MasterChef'te işin zor!

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanmak isteyen takımlar kıyasıya mücadele içerisinde girdi.Bu haftanın dokunulmazlık oyununda takımlar 4 farklı döner hazırladı.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanmak isteyen takımlar kıyasıya mücadele içerisinde girdi. Bu haftanın dokunulmazlık oyununda takımlar 4 farklı döner hazırladı. İskender, pilav üstü döner, dürüm döner ve tombik ekmek döner için birbirleriyle yarışan takımlar, jürilerin puanlarıyla kaderleri belli olmuş oldu. Şeflerin almış olduğu karar ile bu haftanın dokunulmazlık oyununu kazanan takım mavi takım oldu.

MÜCADELE ETTİLER

Dün akşam MAsterChef'in son bölümü yayınlandı. Yarışmacılar dokunulmazlığı almak için döner konseptinde yarıştı. Geceye damga vuran olay ise 3 şefin de Ebru'nun tabağına kızması oldu.

Haber

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK

Kırmızı takım bunun üzerine bireysel dokunulmazlıkta yarıştı. 7 yarışmacı Mehmet Şef'in verdiği özel tarif sebze tartar yemeğini yaptı. Yarışmacılar 40 dakika için Mehmet Şef'e en yakın tabağı çıkarmak için yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı ise Sefa kazandı.

Haber

EKSİK TABAK HAZIRLADI

Yemek için verilen 40 dakikalık sürede tabağını, şeflerin istediği gibi hazırlayamayan Ebru ise 3 jüriyi birden kızdırdı. Tabağında nar ve turşusu olmayan Ebru'ya en büyük tepki Mehmet Şef'ten geldi.

Haber

NE YEMEK İSTESEK EKSİK GELİYOR!

Somer Şef, Ebru'nun eksik tabağına ilişkin, "Ne yemek istesek eksik çıkıyor. Biz mi hata yapıyoruz acaba?" dedi.

KENDİNE GEL!

Danilo Şef ise, Ebru'yu uyararak, "Kendine gel. Yukarıya geri dön. Yoksa senin için çok zor ve ağır bir hafta olacak" ifadesini kullandı.

Haber

SENİN MASTERCHEF'TE İŞİN ZOR!

En sert tepki ise Mehmet Şef'ten geldi. Mehmet Şef ise, "Kendine gel. Yukarıya geri dön. Yoksa senin için çok zor ve ağır bir hafta olacak” “Bu senin yaptığın türlü oldu. Kabağı mı birleştiremedin? Benim yemeğimde bu kadar sos mu vardı? Senin MasterChef’te işin zor kardeşim. Acilen kendini toparlaman lazım” ifadelerini kullandı. Somer Sivrioğlu, "Ne yemek istesek eksik çıkıyor. Biz mi hata yapıyoruz acaba?" diye sordu. Danilo Zanna ise Ebru'yu "Kendine gel. Yukarıya geri dön. Yoksa senin için çok zor ve ağır bir hafta olacak" diyerek Ebru'yu eleştirdi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme