Meb Personeli

MEB 2018 Şube Müdürlüğü Sınav Tarihi Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin’in sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda şube müdürlüğü sınavını bekleyen adaylar için tarih ve saat ifade edildi. 

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda 1 Nisan 2018 tarihinde şube müdürlüğü sınavının yapılacağı ve sınavın yazılı ile sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleştirileceği ifade edildi. Bununla beraber söz konusu paylaşımda gerçekleştirilecek sınav ile 513 şube müdürünün atamasının yapılacağı ifade edildi.

MEB’İN AÇIKLAMASI

Milli Eğitim Bakanlığının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda “1 Nisan 2018 tarihinde şube müdürlüğü sınavı yapılacak. Yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek sınavla 513 şube müdürünün ataması yapılacak.” ifadelerine yer verildi.

YUSUF TEKİN’İN AÇIKLAMASI

Tüm bunların yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin de sınavın 1 Nisan 2018 tarihinde uygulanacağını bildirdi. Konu le ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin açıklamalarında “Herkese hayırlı günler, 1 Nisan 2018 de saat 14.30’da Şube müdürlüğü sınavımız var. Yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek. 513 şube müdürü alacağız. diğer hususlar ayrıca duyurulacaktır. Hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA