Meb Personeli

MEB'de Genel Müdürler Bir Bir Görevden Alındı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı’nın önemli başkanlıklarında göre yapan bazı genel müdürleri görevden aldı. Bakan Zİya Selçuk tarafından yapılan görevden almalar ve bu görevlere getirilen yeni isimlere dair detayları sizlere aktarıyoruz. 

MEB’DE GENEL MÜDÜRLÜKLERE YENİ ATAMALAR

MEB’de yaşanan değişimlerin ilki, LGS yerleştirmesiyle ilgili açıklamalar yapan Muhterem Kurt oldu. Bu konuda Muharrem Kurt ve sorumlular hakkında soruşturma başlatıldı. Öğrencileri mağdur olmasında sorumluluğu bulunan MEB bürokratları ise görevden alındı. Yerleştirme işlemlerinden sorumlu Muhterem Kurt’un sağ kolu olarak bilinen Ölçme Değerlendirme Genel müdürü Bayram Çetin ve YEĞİTEK Genel Müdürü Bilal Tırnakçı da görevden alındı.

Yeni Atanan Genel Müdürler

Görevden alınan yukarıdaki isimlerin yerine ise görevden alınmaların yaşandığı başkanlıklarad görev yapan isimler getirildi. Bu kapsamda,  Bilgi İşlem dairesi başkanı Özgür Türk, Ölçme Değerlendirme genel müdürü olarak atandı. Bilgi işlem daire başkanlığı görevini yürüten Ahmet Sarı ise Bilgi İşlem dairesinin başına getirildi. Yeğitek genel müdürlüğüne ise aynı birimde daire başkanı olarak görev yapan Eyüp Tanyıldız atandı.

Kamupersoneli.net olarak edindiğimiz bilgilere göre Milli Eğitim Bakanlığı’nda ki değişmelerin devam edeceği yönünde. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

 

Bir Yorum

  1. Bakanımıza teşekkür ederiz çok çabuk olayı çözmesi iyi oldu yeniden tercihlerimize bakılır mı acaba 98.22 ile yaş kriterinden açıkta kaldaçıkta kaldık.

  2. ya yemin ederim nakıl işlemi sonucunda yine açıkta kalırsam dava açıcam çok sıkıldım bunnlardan okula alakası olamayan kzıız anadoluya alıp beni açıkta bırakmaları göz ardı konusudyrr

  3. Oh iyi olmuş egitimden anlamayanların 1 milyon kisiyi magdur etmeye hakkı yok.

  4. Liseye geçiş te ilk yerleştirmeler de usulüz luk yap hakkı olmayan öğrencileri en güzel okullara yerlestır. okul kontenjanlarini doldurduktan sonra görevden alınsın. Ne güzel bir dünya. milyonlarca ilk yerleştirme de mağdur olan öğrenciler ne olacak. Yazıklar olsun

  5. Türk eğitim sisteminde aldığı kararlarla masabaşı bürokratik saltanatı sona erdiren bakanımızï bu millet lider olarak hatırlayacaktır.

  6. Taşra il milli egitim müdurlerinide degistir sayın bakanım görevlendirmeyle olanları özellikle geçiciyim diye hic bir iş yapmiyolar.şefmiyiz memurmuyuz yoksa hizmetlimiyiz belli degil yazıyi yaziyoz çayi kendimiz aliyoz odalarımizi kendimiz temizliyoz..hizmetli ışci kadrrosunda olanlar masa basinsa ortaokul mezunu menurluk yaparsa odalari temizleyecek kimse olmaz işcinin ne iai var masa basinda herkes kendi görevini yapsin.saygılar