Meb Personeli

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız Kimdir?

Milli Eğitim Bakanlığı’nda Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü görevi Kemal Şamlıoğlu’ndan alındı. Bu göreve ise eski Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız getirildi.

Peki MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü olarak atanan Muammer Yıldız kimdir? Detayları siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz. 

MUAMMER YILDIZ KİMDİR?

Milli Eğitim Bakanlığı’nda Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü görevine getirilen Muammer Yıldız 1967, Erzurum doğumludur. İlk ve orta öğrenimi Erzurum’da tamamlayan Muammer Yıldız daha sonra lise eğitim için Ümraniye Lisesine gitti. Burada lise eğitimini tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi Matematik Bölümünü bitiren Muammer Yıldız Matematik öğretmeni olarak görev yaptı. Daha sonra akademik kariyer yapan Muammer Yıldız, 1994 Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Yardımcı Doçent unvanını aldı. 1996 yılında Kırıkkale Üniversitesinde öğretim üyeliği yapan Muammer Yıldız 2004 yılına kadar bu görevi sürdürdü. 2004 yılında Talim Terbiye Kurulunda üyelik ve başkan yardımcılığı yaptıktan sonra 2009 yılı Eylül ayında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 

İlköğretim ve ortaöğretim matematik müfredatının oluşturulmasında koordinatör olarak görev yapan Dr. Muammer YILDIZ, İlköğretim ve ortaöğretim müfredatının yenilenmesinde aktif olarak görev yapmıştır. Bundan sonraki süreçte MEB Müsteşar Yardımcısı olarak atanan Muammer Yıldız, yeni dönemde Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü görevini yürütecek. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Özel Temel Liselerde Dil ve Sözel Bölümlerin açılması nı sağlaması talebimiz..

  2. al takke ver külahla hiç bir şey olmaz.
    sıfırdan adam gelmediği sürece hiçbir şey değişmez.

  3. muammerlerle olmaz bu iş…çok kerametli ise 16 yıldır bu kerametini niye gösterememiş matematik müfredatını hazırlamakta 3.sınıf yard doçlara yaptırıldıysa bu kadar olur..nerde bu odtülü boğaziçili akademisyenler yazık vAllahi..

  4. Başak mahallesi, hürriyet bulvarındaki Başakşehir Açı Özel öğretim Kursunun usülsüz olduğu bilindiği halde Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız'ın yeğeninin olduğu için göz yumuluyor. Kanuna aykırı faaliyetlerine ceza bile kesilmiyor. Kanunen kapatılsa yeridir. Kanunlar adamına göre uygulanıyor. Maarif müfettişleri görevini yapmıyor. Devlet kurumlarının görevini yapmasını biz vatandaşlar olarak beklemekteyiz.

  5. İstanbul Özel Merkez Kayaşehir Açı özel öğretim kursunun teog öğrencisi var. Öğretmenlerin bazılarının lisansı iptal olmuş, bazısı öğretmen bile değil, Mühendislik okuyan öğrenciler öğretmenlik yapıyor. Başakşehir ilçe milli eğitimin bu durumdan haberi var. İki yıldır ruhsatsız kursu korumaktalar. Şikayetlerin hepsini geçiştirip kaçak ve usülsüz kurs kollamaktadır. Kanunlar adamına göre uygu***maktadır. Başakşehir İlçe milli eğitimdeki devlet memurları görevi kötüye kul***maktadır.