Meb Personeli

MEB Şube Müdürü GYS Atama Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), mahkeme kararı ile İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürü kadrolarına görevde yükselme ile atama sonuçlarını açıkladı.

YENİDEN SÖZLÜ SINAV YAPILMIŞTI

Milli Eğitim Bakanlığı, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine görevde yükselme ile 179 şube müdürü ataması için sözlü sınav yapıldı. Sözlü sınav işlemlerine karşı Bakanlığın aleyhine bireysel açılan davalarda verilen mahkeme kararları ile yeniden sözlü sınav yapıldı.

Sözlü sınav sonuçları 20 Temmuz 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesinde açıklandı.

BAŞVURULAR SONA ERDİ

Başvurular 25 Eylül -29 Eylül 2017 tarihleri (Saat 18:00’e kadar) arasında, http://mebbis.meb.gov.tr/ internet adresinden alındı. 

ATAMALARIN YAPILMASI

Atama, Yönetmeliğin değişik 21. maddesinin birinci fıkrası hükmü çerçevesinde yazılı ve sözlü sınav puanı ortalaması ile tercihleri de dikkate alınarak elektronik ortamda yerleştikleri yere yapılacaktır.

Eşitlik olması halinde, sırasıyla; Hizmet süresi fazla olanlara, Daha üst öğrenimi bitirmiş olanlara, Üst öğrenim mezuniyet notu yüksek olanlara öncelik verilecek.

ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

9 Ekim 2017 tarihinde, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri şube müdürü kadrosuna görevde yükselme ile atanma sonuçları açıklandı.