Meb Personeli

MEB Şube Müdürü Kadrosuna Atama Görevde Yükselme İle Duyurusu Yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı yayımladığı bir duyuru ile mahkeme kararı ile İle İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin Şube Müdürü kadrolarına görevde yükselme ile atama yapılacağını açıkladı. 

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuru metninde söz konusu atamalara başvuru yapacak adayların dikkat etmeleri gereken hususlara dair bilgiler verildi. İşte atamalara ilişkin detaylar,

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN YAYIMLANAN DUYURU

Milli Eğitim Bakanlığı’nca yayımlanan duyuru metnine göre söz konusu görevde yükselme ile Şube Müdürü olarak atanmak isteyen personellerin başvuru tarihleri açıklandı. Duyuruya göre ilgili personeller atamalara 13 Ağustos ile 17 Ağustos tarihleri arasında başvuru yapacaklar. MEB Personel İşleri Genel Müdürlüğü İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin Şube Müdürü kadrolarına görevde yükselme ile atama yapılmasına dair ayrıca işleyecek takvimini diğer detayları da paylaştı. 

MEB tarafından yayımlanan duyuruda, ”Bakanlığımızın taşra teşkilatı il/ilçe milli eğitim 1709 şube müdürü kadrosuna görevde yükselme suretiyle atama için başlatılan süreçte Bakanlığımız aleyhine dava açıp lehte karar alanların kararlarının uygulanmasını teminen 13-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında tercih başvuruları alınacaktır. 13-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında tercih başvurusunda bulunabilecek şube müdürü adaylarının bilgileri ilgili Valiliklere gönderilecektir.” ifadeleri kullanıldı.