Meb Personeli

MEB TYP Personel Alımına İlişkin Kura Çekimi Tarihinde Değişiklik Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi aracılığı ile yayımlanan duyuruda TYP kapsamında personel alımına ilişkin kura tarihinin değiştiği ifade edildi.

MEB’DEN YAYIMLANAN DUYURUNUN DETAYLARI

Yayımlanan duyuruda Millî Eğitim Bakanlığına bağlı merkez teşkilatı, merkeze bağlı taşra teşkilatı ve Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul/kurumlara Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından engelli, hükümlü/TMY statüsünde alınacak işçilerden, ilkokul/ilköğretim mezunları için kuraların 25 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirileceği ifade edilmişti. 

Ancak MEB tarafından yeni bir duyuru yayımlandı ve “Engelli, Hükümlü/TMY İşçi Alımı Merkez İşyeri Yürütme Kurulu” kararı kapsamında kura çekiminin 3 Ekim 2018 tarihine ertelendiği ifade edildi. Bu kapsamda kura 3 Ekim’de saat 14.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirilecektir.

SONUÇLAR MEB TARAFINDAN AÇIKLANACAKTIR

03.10.2018 tarihinde yapılacak olan kura, Milli Eğitim Bakanlığı Şûra Salonunda (Muammer Yaşar Bostancı Caddesi Beşevler) gerçekleştirilecektir. Kura çekimlerini izlemek isteyen işçi adaylarının katılımı zorunlu değildir. Bunun yanı sıra isteyen adaylar kura çekimini izleyebileceklerdir. Kura sonuçları ise MEB tarafından açıklanacaktır. 

Söz konusu duyuruda “Kura sonuçlarının açıklanmasını takiben, kurada adı çıkanlar ile kuraya tabi olmayan ortaöğretim/üniversite mezunlarının listeleri, başvuruda istenecek belgeler, başvuru tarihi ve başvuru yeri, kura sonuçlarıyla birlikte ayrıca duyurulacaktır.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Kura çekimi ne zaman açıklanacak nerden nasnasıl öğrenebiliriz