Meb Personeli

MEB Uzman Öğretici Kursu Başvurularının Ne Zaman Yapılacağı Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda uzman öğretici kursu başvurularının ne zaman ve nasıl yapılacağı belirtildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda Özel Eğitim Alanında Destek Eğitimi Verecek Uzman Öğretici Yetiştirme Kursu Faaliyet Tablosunda yayımlanmıştır. Duyurunun detayları ise şöyle;

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular özel destek eğitim programı uygylayan özel öğretim kurumları tarafından yapılacak olup, kurumlar bilgi girişleri için “MEBBİS Özel Öğretim Kurumları Modülü” altında bulunan ve sadece özel öğretim kurumlarının kullanımına açık olan “Hizmetçi Eğitim İşlemleri” ekranını kullanarak aşağıdaki tabloda yer alan sayılı / numaralı hizmetiçi kurslarından 1 tanesini seçerek 12 Mayıs 2017 tarihinde 11.00 ile 23.59 arasında sadece bir kursiyer başvurusu yapacaklardır. Başvuru yapıldıktan sonra12 Mayıs 2017 ile 16 Mayıs 2017 tarihleri arasında görevlendirmelerinin yapılması gerekmekte olup görevlendirilmesi yapılan kişilerin görevlendirme onaylarına Bakanlıkça düzenlenen “Özel Eğitim Alanında Destek Eğitimi Verecek Uzman Öğretici Kursuna katılmak kaydıyla” şeklinde şerh düşülecektir.