Meb Personeli

Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişi Mülakat ve Atama Kılavuzu Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde bir duyuru yayımlandı.

Yayımlanan duyuruya göre, MEB Teftiş Kurulu Başkanlığı Bakanlık Maarif Müfettişi Yazılı Sınav, Mülakat ve Atama Kılavuzu’nun açıklandığı bildirildi.

Sınav Ücreti Ne Zaman Nereye Yatırılacak?

Başvuran adayların, başvuru işleminden önce, ÖDSGM tarafından belirlenen “yazılı(test) sınav ücretini” MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilât Programı” aracılığı ile sınav süreç/uygulama takviminde belirtilen tarihler arasında (16-20/10/2017 tarihleri arasında saat:09:00-18:00) yatıracaklardır.

Adayların İtiraz Haklarına İlişkin Açıklama

Adaylar; sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarlarının www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanmasından itibaren en geç 2 (iki) iş günü içerisinde, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 2 (iki) iş günü içerisinde TKB’ye şahsen yapacaklardır.

Adayların İtiraz Başvurularına İlişkin Açıklama

Adaylar, itiraz başvurularını MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 20 TL (yirmi TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapacaklardır.