Meb Personeli

Milli Eğitim Bakanlığında İki Yönetici Daha Görevinden Alındı!

Yeni kabinenin açıklanmasıyla beraber Milli Eğitim Bakanı olarak göreve getirilen Ziya Selçuk MEB’de kadroyu değiştirmeye devam ediyor.

İlk olarak uzun yıllardan beri müsteşarlık görevinde bulunan Yusuf Tekin’in görevinden ayrılmasıyla beraber pek çok üst düzey bürokrat görevden alınarak yeni atamalar gerçekleştirilmişti.

Bununla beraber yapılan son değişikliğe göre; Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Göçer ile Strateji Başkanı Nurettin Konaklı görevden alındığı duyuruldu.

Ayrıca MEB’de geçtiğimiz gün içerisinde; Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürü ve YEĞİTEK Genel müdürü görevden alınmıştı.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. Sayın bakanım altmış yaşını doldurmuş bir çok öğretmen vs var derhal bunlar emekli edilmeli bunlar yeterince faydalı olmamakla beraber gençler bunalımda iş Yok evlenemiyor yuva kuramıyor yer açılsın

  2. Bakanım bu yapılan liseye geçiş sistemi tam bir kaos oldu çoğu çocuğumuz magdur edildi 98lik ortalama ile 60lık okullara vede eve uzak okullara gitmek zorunda kalıyor bu mu adalet ?benim çocuğum 4 yıl boyunca 97 ortalamayla geçti be bugün 50 veya 60lık bir okula gitmesi isteniyor bunu boykot ediyoruz ve busekil çocuğumu istemediği bir okula gondermek zorinda bırakıldık bizde bu durumu boykot edip bu yil çocuğumu okula gondermeyecegizbir Akpartili olarak milli eğitim bakanlığını kutlamiyoruz