Meb Personeli

Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına Girecekler İçin Uyarı

Ülkemizin Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde bazı iller ve ilçelerde Valiliklerce sokağa çıkma yasakları uygulanıyor. Bu Valiliklerce yapılmış olan sokağa çıkma yasakları terör saldırılarından dolayı yapılıyor.  
 
Bu sokağa çıkma yasakları Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yaşayan halkın can sağlığını korumak adına yapılmıştır. Bu bölgelerde müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı yazılı sınavına girecek adayların yazılı sınav giriş belgelerinin onay işlemleri hakkında Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından bir uyarı niteliğinde duyuru yayınlandı.  
 
Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru da Valiliklerce sokağa çıkma yasağı uygulanan il ve ilçelerde ki yöneticileri hakkında yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yöneticiler öğretmenler hakkında müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı sınavına girecek adayların sınav giriş belgelerinin onayını Milli Eğitim Müdürlüklerinde yapacaklarını belirtti. 
 
Bu Milli Eğitim Müdürlükleri açıklaması ise şöyle; Valiliklerce sokağa çıkma yasağı uygulanmış olan il ve ilçelerde görev yapan öğretmen ve yöneticiler müdür yardımcılığı yazılı sınavı ve müdür başyardımcılığı yazılı sınavı giriş belgelerinin onaylama işlemlerini görev yaptıklarımı ilde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici atama birimlerince gerekli kontrollerin yapılmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici atama birimleri tarafından onay işlemleri gerçekleştirilir.  
 
Bilgilerinizi rica ederim. 
 
İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü  / Merkez Atama Daire Başkanlığı  
 
Kamupersoneli.net