Meb Personeli

Okul Müdürü Erdoğan'a Hakaretten Açığa Alındı

Yaşanan olay Türkiye’nin Muğla ilinde Bodrum ilçesinde gerçekleşti. Bodrum Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü hakkında bir suç duyurusu yapıldı. Yapılan suç duyurusu Bodrum Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi müdürünün Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiası ile yapıldı. Konu hakkında açılan soruşturmanın selameti hakkında Bodrum Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü açığa alındı. 
 
Yapılan iddia şu şekilde; 
 
Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Abdülkadir Sağlam sahte bir hesap üzerinden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesidir. Bu bağlamda Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdülkadir Sağlam hakkında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği suçlaması ile soruşturma açıldı.  
 
Açılan soruşturmanın sağlıklı bir şekilde devam etmesi açısından Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdülkadir Sağlam açığa alındı.  
 
Geçtiğimiz aylarda Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Okul Müdürü Abdülkadir Sağlam’ın evine bir operasyon düzenlemişti. Düzenlenen operasyonda Okul Müdürü Abdülkadir Sağlam’ın okulunda bulunan bilgisayarlara ve cep telefonuna el konulmuştu. Bu bağlamda ise soruşturma açılmıştı. Okul Müdürünün İsmail Sağlam olarak hesap açıp bu hesap üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği ve bu hesabın Okul Müdürü Abdülkadir Sağlam’a ait olduğu soruşturma sonucunda anlaşılmıştır. 
 
Bu bağlamda ise Okul Müdürü Abdülkadir Sağlam’ın soruşturmanın sağlıklı bir şekilde ilerlemesi açısında açığa alındığı bildirildi. 
 
 Kamupersoneli.net