Meb Personeli

MEB 4200 Sözleşmeli Öğretmen Başvuruları Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Suriyeli öğrencilere Türkçe öğretmek ve eğitim sistemine entegrasyonları çerçevesinde 4200 sözleşmeli öğretmen atamaları gerçekleştirecek. İlgili atamalarda başvuru kılavuzu ve kontenjan dağılımı listesi de açıklanmış durumdadır.

Kontenjan dağılımı ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-Başvurular başladı

Yayımlanan kılavuzda da belirtildiği üzere 4200 sözleşmeli öğretmen atamalarına ilişkin başvurular 08 Kasım – 10 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvurular; İl Milli Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda yapılacaktır.

Başvurular hbogm.meb.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek olup, 10 Kasım 2016 tarihinin mesai saati bitimine kadar başvurular alınmaya devam edecektir. Uygun şekilde ya da belirtilen tarihlerde yapılmayan başvurular, kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

-Sözlü sınava çağırılacaklar

Başvuruların tamamlanmasının ardından 12 Kasım 2016 tarihi itibariyle sözlü sınava çağırılacak olan adaylar ilan edilecektir. 15 Kasım 2016 ve 16 Kasım 2016 tarihleri arasında da sözlü sınavlar gerçekleştirilecektir.

 

Bir Yorum